Vajinal doğum sonrası vajinada ağrı

268 görüntüleme
A

Ayşe B. ..

29 Mayıs 2025 17:17
Doğum yapalı bir ay oldu iki gündür vajinamda ağrı var bu normal mi acaba
R

Rümeysa C.

29 Mayıs 2025 17:25
Ben sezeryan doğum yaptım 2 3 ay ağrı oluyor ama çok şiddetli değil tabikide
B

Buse N.

29 Mayıs 2025 17:48
Normal tabiki rahminiz kendini toparlıyor bu süreçte 🙏🏻
B

Buse N.

29 Mayıs 2025 17:49
Bende normal doğum yaptım (hemşireyim) 4 ay önce. Bunlar olağan şeyler ☺
B

Betül T. ..

29 Mayıs 2025 18:28
Evet bende de olmuştu tam 40 ım çıktığında doktora gittim dikişler yeni düşmüştü zaten ve doktorum ağrının normal olduğunu söylemişti toparlanma süreci demişti 2.5-3 ay sonra tamamen geçmişti
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

29 Mayıs 2025 20:58
Buradaki ana mantık hala ağrı devam ediyorsa da günbegün daha iyiye gitmeniz. Süreç içerisinde yüksek ateşle, kötü kokuyla ve kötüye gitme ile ilgili bir soru işaretiniz olursa kadın doğumcuunuzla iletişim kurmayı unutmayın.
E

Eda G. A.

29 Mayıs 2025 23:08
Doğum yapalı 3 ay oldu ve hala bende de ara ara ağrılar oluyor dikiş yerlerimde özellikle..
G

Gülender Ö.

30 Mayıs 2025 05:51
Doğum yapalı 3.5 ayı geçtim 3. ayın sonuna kadar ciddi ağrılarım oluyordu. 3. aydan sonra ara ara sızı şeklinde dikiş yerinde ağrılarım oluyor. Sizinki de zamanla azalacaktır diye düşünüyorum
Ç

Çağla E. ..

3 Haziran 2025 19:22
40. Gün doktor kontorlune mutlaka gidin . İhmal etmeyin kendinizi hem idrar ve kan alarak enfeksiyon yada aksi bir durum var mı kontrol edilir. Ama ağrı biraz oluyor sonrasında geçiyor . Çocuğunuz için randevu aldığınızda ilk kendiniz icin alın iyilestiginizden emin olun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir