Vajinal Doğum

156 görüntüleme
B

Buse G.

2 Ağustos 2025 08:06
Merhaba. Öncelikle hiç doğum videoları izlemedim ne sezaryan ne de vajinal doğum herkesin doğum hikayesi başka hepimizin bebekleri farklı bu yüzden olumsuz şeylerle kafanızı yormanızı istemem. Benim suyum geldikten 42 saat sonra doğumum gerçekleşti 36+4 de doğum yaptım bu yüzden biraz geç gelmesi için doktorlarımız erteleyebildikleri kadar ertelediler. Devlet hastanesinde yaptığım için bi çok kadının sancılarına şahit oldum bu başta beni çok yıprattı ama eşimin de desteği ile bunu da güzelce atlattım. Sabah 8 de suni sancı verildi ama akşam saat 11 e kadar ne sancım var dı ne de bir açılmam bende pilates topu ile egzersiz yaptım ve bi anda açılmam arttı tabi sıcak duşun da etkisi çok böylelikle 1 buçuk saat sancı çektim doğumum da 6 dakika sürdü doğum esnasında nefes egzersizleri çok işime yaradı ve ikinci ıkınmam da bebeğime kavuştum. Sonuc olarak dünyaya bir insan getiriyoruz doğum elbette kolay bişey değil ama bu da sizin elinizde o yüzden siz ne kadar iyi hissederseniz bebeğiniz de o kadar iyi olur ve süreç daha da kolay geçer. Hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebeklerinizi💖
Burcu K.

Burcu K.

2 Ağustos 2025 08:48
Sizin doğum hikayenizi okurken bir buçuk gün sancı cekip suyum gelmediği için patlatılması ve ıkınma ile bebegımı cıkaramadıgım ıcın üstüme çıkmaları geldi aklıma 💆🏻‍♀️ büyük bir travmaydı.
Sevgiler.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir