Vajinada Varis

423 görüntüleme
Ö

Özge D. ..

17 Ağustos 2026 14:13
merhabalar,32 haftalık hamileyim ve vajinamda varis çıktı bu varış beni acayip zorluyor bebek baskısı ,varis ağrısı bazen yürüyemiyorum .bu normal doğumumu etkiler mi birde bu varisler geçer mi acaba aranızda yaşayan var mı 😒🙂↔️
Ç

Çağla Y.

17 Ağustos 2026 15:03
Varis olduğunu nasıl anladınız ki
S

Sultan ..

17 Ağustos 2026 15:10
Kardeşimde vardi normal doğuma engel olmadi
Ö

Özge D. ..

doktorum un muayenesi ile.şöyle ben ilk başka doktora gidiyordum o bana ödem diye belirtti sonra o doktordan memnun kalmadım yani 1, 2 şey yaşandı ve Doktorumu değiştirdim yeni doktoru kontrol ettiğinde bana ödem olmayıp varış olduğunu iletti
Ö

Özge D. ..

Sultan
Kardeşimde vardi normal doğuma engel olmadi
çok teşekkür ederim 🙏
H

Hacer

17 Ağustos 2026 15:11
Bende de oldu hamileliğim de ağrım yoktu ama geçmiyor sanırım nasıl geçer bilmiyorum ama normal doğumu etkileyeceğini sanmıyorum stres yapmayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
S

Sultan ..

17 Ağustos 2026 15:11
İyileşmiş dogum sonrası
Ö

Özge D. ..

17 Ağustos 2026 15:38
Sultan
İyileşmiş dogum sonrası
doktorumda öyle söyledi doğum sonrası hızla geçer dedi ama doğumda dikkatli olmalıyız kesi olayı olursa oradan değil diğer taraftan atmam lazım oradan atarsam denk gelir damarlara falan olmaz dedi bende o yüzden sordum normal doğumu etkiliyor mu acaba diye
Ö

Özge D. ..

17 Ağustos 2026 15:40
Hacer
Bende de oldu hamileliğim de ağrım yoktu ama geçmiyor sanırım nasıl geçer bilmiyorum ama normal doğumu etkileyeceğini sanmıyorum stres yapmayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
bende oluyor ağrı maalesef çünkü benekte çok baskı yapıyor birde benim ikinci hamileliğim bebeğim 4 aylıkken hamile kaldım tekrar belki onun etkiside vardır ağrıların olmasında hem varis hem bebek baskısı hemde hemen hamile kaldım [2.ye](2.ye)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir