Vajen Yapışıklığı
496 görüntüleme
Ö
Özlem E.
8 Ocak 2026 21:24
Merhaba kr15 dz13 aylık bebeğimde vajen yapışıklığı var çocuk doktoru direk eliylebiraz yırttı ama kanadı ve kızım çok ağladı 1 hafta boyunca östrojen kremi sürüp aynı işlemi yapmamı açılmazsa cerrahi de kestirme mi söyledi ultrason ve tahliller de yapıldı çok şükürtemiz çıktı iç organlara dabir zararı olmamış ama ben bu işlemi yaptırmak istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim,banyodan sonra krem siz bir şekilde hafif hafifsağa sola açmaya çalışıyorum acıtmadan çok tereddüt teyim ne yapmalıyım
B
Begüm G.
21 Ağustos 2026 22:30
Merhaba, bizim doktorumuz yapışık yere tatlı badem yağı sıktırıyor, yapışıklık artarsa cerrahi işlem yaptıracak.
Ö
Özlem E.
21 Ağustos 2026 22:31
Faydasını gördünüz mü badem yağının
B
Berfin ..
26 Ağustos 2026 00:08
Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim bebeğimde de yapışıklık olmuştu doktor eliyle sıyırarak açtı ve sonrasında östrojenli krem kullanmadım nereye kadar kullanacağız bazen 1-2 yaşlarında da yapışıklık olan oluyormuş eğer açıklık sağlandıysa benim doktorumun önerili her bezini değiştirdiğinde elinle arala mekanik açıklık sağla ıslak mendil kullanma sudocrem gibi iyileştirici kapatma görevi yapan pişik kremleri kullanma açıklık sonrasıda yağlı bir krem vermişti günde 1-2 kere sürüyordum hametan gibi birşey olabilir. Doktorumuz yapışıklığı açalı 2-3 ay oldu ben hala daha ıslak mendil çok kullanmıyorum bir spreye kaynamış soğumuş şu koyuyorum onunla temizleyip pamukla kurutuyorum pişik içinde organik içerikli bir krem kullanıyorum ama her bezden sonra sürmüyorum poposuna ve bezin bacağına değdiği yerlere sürüyorum bu şekilde sizde yaparsanız tekrar yaşamazsınız diye düşünüyorum bebişiniz sağlıkla büyüsün
Yükleniyor...