Uzun Yola Çıkabilir mi

108 görüntüleme
F

Fatma Y. ..

20 Temmuz 2025 08:43
Merhabalar 2 buçuk aylik bebek özel araba ile 7-8 saat lik yola çıkabilir ? abisinin tedavisi icin Ankara'ya gidecez?
A

Ayşenur B. ..

20 Temmuz 2025 09:14
Daha önce bu konuda Osman hocanın videosuna denk gelmiştim. Bebeğin bakımını yapmak, emzirmek için kesinlikle durmanız gerekiyor. Araç içinin iyi havalanması lazım. Bebeğin konforunu olumsuz etkileyecek şeylerden kaçınarak molalar vererek gitmeyi tavsiye ediyor. Bebeğiniz özel bir durumu var mı yok mu bilmiyorum, ona göre hareket etmeniz lazım. Ve tabii ki bebeğe, bebek koltuğunda yolculuk yaptırmalısınız.
F

Fatma Y. ..

20 Temmuz 2025 09:30
Onlari tabi yapariz . Ama uzun sure sarsılırsa beynine vs olumsuz etki eder mi diye korkuyorum
F

Fatma Y. ..

20 Temmuz 2025 09:31
Bebeğim özel durumu yok normal gelişimi abisi icin gidcez hem kanser hemde osbli onun kontrol var Ankaraya gidecez
A

Ayşenur B. ..

20 Temmuz 2025 09:33
Allah şifa versin çok geçmiş olsun, bebek koltuğunda olduğunda sarsılma olmaz herhalde
F

Fatma Y. ..

20 Temmuz 2025 09:46
Teşekkür ederim 🙏🏻
Z

Zinnet K.

20 Temmuz 2025 09:49
Biz Sivasa gittik bebeğim 3 aylıktı. Akşam Uyku saalerine denk getirip öyle yola çıktık çokk rahat gittik hep emdi uyudu.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Temmuz 2025 16:31
Oto koltuğunda seyahat etmek kaydı ile her yere gidebilirsiniz. Mama için ve alt değiştirmek vs için mola verin 2 saatte 1 muhakkak oto koltuğundan kaldırın ortam ısısına göre giydirin. Araçta klima açılacaksa klimalar direkt üflemesin camlara vurdurun ki nemi de sağlamış olasınız . Abisine şifalar dilerim iyi yolculuklar hiç tereddüt etmeden gidin.
F

Fatma Y. ..

20 Temmuz 2025 16:32
Teşekkür ederim 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir