Uzun Uyku

164 görüntüleme
L

Lale

6 Haziran 2026 00:36
Kızlar bebişleriniz kaç saat uyuyor uzun uykusunu ve kaçta başlayıp kaçta bitiriyor? 2.uykusuna kaçta geçiriyorsunuz?

Biz 11e kadar anca yatıyoruz [4.ay](4.ay) uyku düzeni ayındayız. 11 çok geç demeyin öncesinde 2de yatıyordu uyumuyırdu uyanıyordu hep, azimle 11e kadar gelebildik şükür dahada geriye çekicem inşallah. 11de uyuyor, 6:30 gibi uyanıyor, emerken tekrar uyuyor yatıyoruz 10:30a kadar tekrar uyuyor bende uyuyorum onunla. Zaten uyumazsa aşırı huzursuzlanıyor. Bizde durumlar böyle sizde nasıl? 💕
S

Sevde ..

6 Haziran 2026 00:40
4 ay 22 günlük hala bi uyku düzenimiz yok bazen 9da uyuyup 2 de kalkıyor (11-12 gibi uyanıyor tekrar sallıyorum emzik vs ) bazen de uyuması 12yi buluyor 5 gibi uyanıyor
Afranur K.

Afranur K.

6 Haziran 2026 00:48
Sabah kalkış saatini eğer 15 dk 15 dk Öne çekerseniz, gece uyku saatini de paralel olarak öne çekebilirsiniz.

Sabah uyumak güzel geliyor ama akşam 21.30 gibi uyumuş bebeği deneyin bi de 😂 böyle sanki günün geri kalanı size kalıyor gibi.

Sabahtan biraz feragat ederseniz akşamdan kazancınız olur yani.

Bu arada 8 aylığız 4-5. Aydan veri sıklıkla 21.30-22.00 gibi uyuyor, gece emmeye kalkıyor, sabah 8.30 gibi geri uyanıyor. Ama ilk başta sizin gibiydik gece 2-3 leri görüyordum, sabah da ben de yorgun olduğum için kalkmak istemiyordum yattığı kadar yatsın diyordum. Odamda da karartma perdesi olduğu için 11 bile görmüşlüğümüz vardı. Ama gece uykunun geç olması inanılmaz zorlamaya başlayınca gündüzden feragat edip, geceyi kazandım diyebilirim.
E

Ece ..

6 Haziran 2026 03:11
Sabah 9 gibi bebeğinizi uyandırıp düzenli yürüyüşe çıkartırsanız akşam uykuları erkene çekilicektir. Uyuyan bebeği uyandırmak çok zor biliyorum ama benim gördüğüm tek yol bu.

Benim bebeğim 7 aylık akşam 7-8 arası uyuyor sabah 6 da uyanıyor gece boyu 2-3 bazen 4 kere emmek için uyanıyor. 4. Ay uyku gerilemesinden sonra bu şekilde devam etti.
D

Derya E.

6 Haziran 2026 07:53
Öyle bir düzen malesef bizde de yok bizde beş buçuk aylığız yatış saati yok ama kaşkış saati dakkası dakkasına
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir