Uzun Uyku

137 görüntüleme
E

Esma K.

29 Haziran 2025 09:02
Merhabalar bebeğim henüz 2 buçuk aylık geceleri bazen hiç uyanmıyor uyanırsa da en fazla 2 kez uyanıyor. Uyanmadığı zamanlarda uyandırmalımıyım acaba?
B

Berna B.

29 Haziran 2025 19:13
3 aylık olana kadar 3-4 saatte bir karnı doyurulmalı diye biliyorum. 6. Aydan sonra da 8 saate kadar uyuyabiliyorlar. Bizim kilomuz geriden geliyordu bu sebeple 7-8 aylık olana kadar 3-4 saatte bir uyandırıyordum. Tabii ki uzman görüşü çok daha doğru olacaktır
E

Ebru Ç.

1 Temmuz 2025 05:52
Benim kızım da öyle 2 kere kalkıyor emmek için doktor gelişimi iyi kilo alımı iyi müdahale etmene gerek yok o acıkınca kalkar demişti çok şükür hala iyiyiz
R

Rabia A.

1 Temmuz 2025 18:15
Benced egelişimi iyiyse uyandırmanıza gerek yok bende uyandırmıyorum çünkü
Burcu K.

Burcu K.

1 Temmuz 2025 18:30
Benim oğlumda beş haftalık eğer sekiz dokuz gibi ystırırsam oniki gibi uyanıyor. Sonra sabaha kardı dört buçuk bes gibi uyanıyor
Eğer 12 gibi yatırıyorsam bazen malesef dısarıds olduğumuz veya misafir dolayısıyla mecburen geç yatıyor o zaman sabaha kendisi uyanıyor ellemiyorum kilo alımı gayet iyi olduğu için problem etmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir