Uzun Uyku

87 görüntüleme
A

Aleyna Y. ..

28 Haziran 2025 21:07
Merhabalar benim bebegim 2 ay 1 haftalık şuan ilk ay 2 3 saatte bir kaldırmaya özen gösterdim beslemek için zaten kendiliğinden de kalkıyordu bazen 40 gunu tamamladıktan sonra kendisi aksamlari 9.5 10 gibi uyku sinyalleri veriyor uyutuyorum yatıyor o saatlerde uyudugunda derin uyuyor gece 4 bazen sabah 5 6 da kalktığı oluyor bu kadar uzun uyuması 2 aylik bir bebek için sorun mu acaba bebegim 3015 dogdu suan 4500 gr kız bebek canlı bir bebek dik duruyor goz teması hareketleri takip etme kendini kaldırma yan dönme gülümseme gibi şeyleri gayet güzel yapiyor sadece gece uykusu 6 7 saat olabiliyor bi problem olabilir mi acaba uyumasında anne sütü arti mama besleniyor anne sütü çok değil günde 4 5 sefer mama yiyor
G

Gülce Ç.

24 Temmuz 2025 09:58
Merhabalar,benim bebeğimde 2.ayını doldurduktan sonra geceleri kesintisiz 6-7 saat uyumaya başlamıştı. Kilo alımı normal olduğu için hiç uyandırmadım uyandığı zaman besledim. Şu an 6 aylık herhangi bir sorunumuz yok çok şükür. Gece bebeği uyuyan anneler olarak azınlıkta olduğumuz için bi yerde yanlış yapıyormuşuz gibi geliyor ama ben tamamen bebeğin mizacı olduğunu düşünüyorum bazı bebeklerin uykuyu sevdiği gerçeği olduğunu düşünüyorum. Kilo alımı normalse içiniz rahat olsun :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir