Uzun Ucak Yolculugu
143 görüntüleme
C
Cigdem K.
17 Haziran 2025 18:37
Merhaba. 2.5 aylik bebegimle New York’tan Istanbul’a ucacagiz. Bebegim etkin ememedigi icin, biberon beslenmesi yapiyoruz. Sizce bu kadar uzun bir ucak yolculugu mantikli mi? Onerileriniz nelerdir? Epey kaygiliyim aslinda. Tesekkurler
N
Nil Y.
18 Haziran 2025 20:56
Kızımla ilk uçak yolculuğumuzu 20 günlükken yapmıştık :) çok daha kısa bir yolculuktu tabii ki ama endişelerimin anlamsız olduğunu gördüm. Kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki mümkünse uyku saatine denk getirin. Henüz çok küçük olması sebebiyle sıkça uyumak isteyecekti. Siz sakin ve huzurlu olursanız emin olun bebeğiniz bunu hissedecektir💜 şimdi kızım 5 yaşında ve çok sık uçak yolculuğu yaptık bugüne kadar. Emzik, biberon size yardımcı olacaktır. Keyifle geçsin yolculuğunuz, bolca video ve fotoğraf çekmeyi unutmayın 🌸
Ö
Özlem G.
18 Haziran 2025 21:04
Bende izmirden Rusya’ya uçtum aktarmalı 2,5 aylık bebeğimle mama saati gelince rica ettim sıcak su verdiler mamasını yapıp verdim 3lü boş koltuk verdiler bana ayağımı uzatıp kızımı salladım ayağımda. Gece bi ara ağladı kalkıp uçakta gezindim . Merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz 20 gün sonra Rusya’dan İzmir e aktarmalı uçacağım tekrardan
Ö
Özlem G.
18 Haziran 2025 21:06
Aşırı stres yaptım fakat değmezmiş o kadar strese. günlerce nasıl bir yolculuk yapacağım diye düşünüyordum ama çok rahat geçti
G
Güljahan A. ..
24 Haziran 2025 19:52
Bebek yatağı isteyebiliyor muyuz
C
Cigdem K.
3 Temmuz 2025 16:30
Evet puset istedim. Ekledim koltuguna