Uzun Süren Kabızlık

88 görüntüleme
E

Elif B.

23 Mart 2026 00:49
Cocugum son zamanlarda kakasını yapamaz oldu zorlanma ıkınırken hıçkırır gib ses cıkartma osmolak kullandık iki kutu üç ay sonra kontrol dendi ama ilac bitince aynıs tekrardan oldu neden olur 1yaşında kız bebek 10kilo mama da alıyor ek gıdada nasıl beslenmeliyiz nasıl gececek 😭
S

Seren A.

23 Mart 2026 16:12
Merhaba benim bebeğim de aynı şekildeydi aylarca çektik bize de doktorumuz sokol adında bir şurup ve makat çatlağı olabilir diye bir krem verdi işe yaradı ayrıca yanında her gün zeytinyağ içirdik pekmez elma verebilirsiniz dedi muz pirinç gibi kabız yapacak şeyler vermedim şurup işe yaradıkça yavaş yavaş azalttım bir de entorogenmina kids probiyotik var günlük ondan içirdim ve hala içiyorum düzene girdikten sonra sokol şurubu ve kremi bıraktık şu an probiyotik hala 3 4 güne bir içiyor bir de her gün ev yapımı yoğurt yediriyorum çok şükür düzene girdi
E

Elif B.

23 Mart 2026 16:38
Seren Avcı
Merhaba benim bebeğim de aynı şekildeydi aylarca çektik bize de doktorumuz sokol adında bir şurup ve makat çatlağı olabilir diye bir krem verdi işe yaradı ayrıca yanında her gün zeytinyağ içirdik pekmez elma verebilirsiniz dedi muz pirinç gibi kabız yapacak şeyler vermedim şurup işe yaradıkça yavaş yavaş azalttım bir de entorogenmina kids probiyotik var günlük ondan içirdim ve hala içiyorum düzene girdikten sonra sokol şurubu ve kremi bıraktık şu an probiyotik hala 3 4 güne bir içiyor bir de her gün ev yapımı yoğurt yediriyorum çok şükür düzene girdi
Çok teşekkür ederim bizde yediklerime dikkat edeceğiz artık bakalım inşallah kısa zamanda düzelir🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir