Uzun Gece Uykusu
128 görüntüleme
D
Damla A. Y.
3 Temmuz 2025 13:08
Merhabalar bebeğimin gece uykuları 9-10 saati buluyor(emmek için kalkmıyor) doğum kilosu 3300 3. Ay kilosu 6700 fakat son 10 gündür kilo almıyor. Çişli bez sayımız 3-4 gece uyandırıp zorla emzirdiğimde sabah dolu bir bez elde ediyorum. Ama gece emzirmediğimde sabah bez kuruya yakın çıkıyor. Ne yapmak gerek? Bez sayısını arttırmak için uyandırayım mı
O
Olga D. K.
3 Temmuz 2025 13:51
merhaba, belki de beslenmenize bir göz gezdirmeniz gerekebilir çünkü süt kalitesinin azalması da beslenmeyi çok etkiliyor. kuru incir tahin(sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık üzerine çörek otu döküp) içiyorum ben bir de protein ağırlıklı besleniyordum. belki yardımcı olabilir size
Y
Yasemin İ. K.
3 Temmuz 2025 14:35
Kilosu çok çok iyi bebeğinizin, kilo alımı durdu diye endişeniz olmuş, gece o saatlere kadar uyumasına genellikle izin veriyor doktorlar. Siz yine de takipli olduğunuz doktorunuza danışarak hareket edin tabi ama bence sorun yoktur. Gece uzun uyuyan bebekler genellikle gündüzleri iyi doyarlar
B
Berna E.
3 Temmuz 2025 16:15
Gece uykusuyla ilgili 3 aylik bebek icin doktorum yattiktan 5-6 saat sonra emzirip daha sonra da sabah uyaninca emzir demisti. Yani gece 1 kere emzirmekte fayda var. Ama kilosu cok cok iyi, hic merak etmeyin