Uzun Gece Uykusu

128 görüntüleme
D

Damla A. Y.

3 Temmuz 2025 13:08
Merhabalar bebeğimin gece uykuları 9-10 saati buluyor(emmek için kalkmıyor) doğum kilosu 3300 3. Ay kilosu 6700 fakat son 10 gündür kilo almıyor. Çişli bez sayımız 3-4 gece uyandırıp zorla emzirdiğimde sabah dolu bir bez elde ediyorum. Ama gece emzirmediğimde sabah bez kuruya yakın çıkıyor. Ne yapmak gerek? Bez sayısını arttırmak için uyandırayım mı
O

Olga D. K.

3 Temmuz 2025 13:51
merhaba, belki de beslenmenize bir göz gezdirmeniz gerekebilir çünkü süt kalitesinin azalması da beslenmeyi çok etkiliyor. kuru incir tahin(sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık üzerine çörek otu döküp) içiyorum ben bir de protein ağırlıklı besleniyordum. belki yardımcı olabilir size
Y

Yasemin İ. K.

3 Temmuz 2025 14:35
Kilosu çok çok iyi bebeğinizin, kilo alımı durdu diye endişeniz olmuş, gece o saatlere kadar uyumasına genellikle izin veriyor doktorlar. Siz yine de takipli olduğunuz doktorunuza danışarak hareket edin tabi ama bence sorun yoktur. Gece uzun uyuyan bebekler genellikle gündüzleri iyi doyarlar
B

Berna E.

3 Temmuz 2025 16:15
Gece uykusuyla ilgili 3 aylik bebek icin doktorum yattiktan 5-6 saat sonra emzirip daha sonra da sabah uyaninca emzir demisti. Yani gece 1 kere emzirmekte fayda var. Ama kilosu cok cok iyi, hic merak etmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir