Uzamış Sarılık

403 görüntüleme
B

Buse N. Y.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 23:21
14. Haftadayız hala sarılık devam ediyor. Neşesi kilosu her şeyi yerinde ama kafasından ve gözlerinden bir türlü sarılık gitmedi. Ultrasonda tüm batın incelendi karaciğer ve safra temiz. Geçen hafta sarılık değeri 7 çıktı. Doktorumuz hala nedenini araştırıyor. Sarılığı bu kadar çok uzayan var mı? Endişeleniyorum, sevgili anneler ve doktorlarımız belki biraz içimi rahatlatır....
H

Hülya G. ..

6 Ağustos 2026 23:28
İki çocuğumda da 3 aya kadar uzamış sarılık yaşadık. Ama bizde anne bebek arasında alt kan uyuşmazlığı vardı. Ben 0+ çocuklarım B+. Uzaması da çoğunlukla anne sütüne bağlı oluyor. Böyle durumlarda anne sütünün 2 hafta civarı kesilmedi gerekir demişti doktorumuz. Ama biz kesmedik. Üst sınırı aşmadığı sürece sıkıntı etmeyin dediler. İzlem yeterli. Bence siz de çok sorun etmeyin 7 çok yüksek bir değer değil. Oğlumun 17 lerde gezdi uzun süre. 3 aydan sonra bitti şükür. Sizinki de geçecektir elbette
H

Hülya G. ..

6 Ağustos 2026 23:29
Bir de sarılık en son gözlerden geçiyor
B

Buse N. Y.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 23:32
Hülya Gürgöze
İki çocuğumda da 3 aya kadar uzamış sarılık yaşadık. Ama bizde anne bebek arasında alt kan uyuşmazlığı vardı. Ben 0+ çocuklarım B+. Uzaması da çoğunlukla anne sütüne bağlı oluyor. Böyle durumlarda anne sütünün 2 hafta civarı kesilmedi gerekir demişti doktorumuz. Ama biz kesmedik. Üst sınırı aşmadığı sürece sıkıntı etmeyin dediler. İzlem yeterli. Bence siz de çok sorun etmeyin 7 çok yüksek bir değer değil. Oğlumun 17 lerde gezdi uzun süre. 3 aydan sonra bitti şükür. Sizinki de geçecektir elbette
Teşekkür ederim hülya hanim. Ben de hiç kesmek istemiyorum sadece anne sütü alıyor bebegim. Doktorumuz da kesin demedi çok şükür. Sabırla bekliyorum ama bebegimi sarı gormek biraz canimi sıkıyor
H

Hülya G. ..

6 Ağustos 2026 23:36
Evet gerçekten çok can sıkıcı. Ben de oğlumda epeyi üzülüp doktor doktor gezmiştim açıkçası. Kızım şimdi 3 aylık sarılığı yeni yeni geçti diyebilirim. Pek takmadım açıkçası bu kez :) sağlığı ve gelişimi yerindeyse hiç dert etmeyin geçip gidiyor sizin de sona yaklaşmış sanırım
B

Buse N. Y.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 23:40
Hülya Gürgöze
Evet gerçekten çok can sıkıcı. Ben de oğlumda epeyi üzülüp doktor doktor gezmiştim açıkçası. Kızım şimdi 3 aylık sarılığı yeni yeni geçti diyebilirim. Pek takmadım açıkçası bu kez :) sağlığı ve gelişimi yerindeyse hiç dert etmeyin geçip gidiyor sizin de sona yaklaşmış sanırım
3 ayı geçti biz 3buçuk aylık olduk. 4 gündür de kaka yapmıyor. Bilirubin de kakayla atılıyormuş. Insan iyice anksiyetik oluyor. Kaka yapsın diye ne masajlar yapiyorum zeytinyaglari vs vs. Insan kendisini caresiz hissediyor.
M

MT

7 Ağustos 2026 08:45
Hiç üzülmeyin sadece bol bol emzirin geçiyor bizimde uzamıştı kan tahlili vs temizse kendiliiğinden geçer
B

Buse N. Y.

Premium Üye
7 Ağustos 2026 11:56
Meliha Taşdemir
Hiç üzülmeyin sadece bol bol emzirin geçiyor bizimde uzamıştı kan tahlili vs temizse kendiliiğinden geçer
Cok tesekkur ederim emziriyorum... insallah bekliyorum gecmesini
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir