Uzamış Sarılık

105 görüntüleme
G

Gözde A.

1 Nisan 2026 21:40
Bebeğim 37 günlük. 1 hafta küvözde kaldı bu arada fototerapi verdiler. Eve geldik 2 hafta sonra gözleri ve yüzünde sarılık gördüm. 22. Günde Test yapıldı 14 çıktı. 35. Günde 10 a düşmüş. Doktor ek olarak mama dedi ama Aptamil ve sma denedik ikisini de bünyesi kabul etmedi kustu alerji oldu. Hangi mama verilmeli, mama verilmeli mi kafam karışık. Ne zamana geçer Max kaç aylıkken biter. Mama tavsiyesi olan var mı?
S

Songül Y.

1 Nisan 2026 21:44
Alerjik bebeklere genelde hipp kullanılıyor
M

Melike Y.

Premium Üye
1 Nisan 2026 21:53
Uzamış sarılık benim bebeğimde 3 ayda tamamen geçti ama anne sütü aldı sadece bence emiyorsa mamaya gerek yok sırf sarılık geçsin diye
G

Gözde A.

1 Nisan 2026 21:59
Melike Yüksel
Uzamış sarılık benim bebeğimde 3 ayda tamamen geçti ama anne sütü aldı sadece bence emiyorsa mamaya gerek yok sırf sarılık geçsin diye
Anne sütü alıyor sadece emiyor ama doktor günde 2 kere verin diyince denedik. Ben de sadece anne sütüyle devam etmek istiyorum. Teşekkürler
S

Songül H.

1 Nisan 2026 22:02
Benim bebeğimde de uzamış sarılık vardı 3.5 aylık iken sanırım tamamen geçti rengi anca düzeldi ( 21 değerden zor düşüp tekrar yükseliyordu çünkü ) ayrıca 2 ay mama verdim Sma comfort kullanmıştım sütüm gelmediği için sonrasında anne sütü ile devam ettim tabi sütünüz varmış şifa olsun inşallah bebeğinize 🤲🏻
G

Gözde A.

1 Nisan 2026 22:07
Songül H.Ç.
Benim bebeğimde de uzamış sarılık vardı 3.5 aylık iken sanırım tamamen geçti rengi anca düzeldi ( 21 değerden zor düşüp tekrar yükseliyordu çünkü ) ayrıca 2 ay mama verdim Sma comfort kullanmıştım sütüm gelmediği için sonrasında anne sütü ile devam ettim tabi sütünüz varmış şifa olsun inşallah bebeğinize 🤲🏻
Bana da doktor sma comfort verdi 1 gün kendine gelemedi olduğu gibi kustu 2 saat sonrasında. kulakları şişti boynu kızardı korktum. Amin inşallah sütüm şifa olur. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlık versin爐
K

Kamil E.

5 Nisan 2026 09:15
Allah kolaylık versin 3. Ayımız dolmak üzere bizimde sarılık vardı 21 e çıkmıştı. Bunları yazarken şuan rahat yazıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum kafanızda çok soru işareti var. Allah'ın izni ile uzamış anne sütü sarılığı ise 3 ay dolmadan geçiyor.
A

Aybüke ..

5 Nisan 2026 13:07
biz de uzamış sarılık yaşıyoruz 2. aydayız. 3.günde 17 lerdeydi fototerapi gördü. 1 aylıkken bile 11-12 lerdeydi doktorumuz bu sarılığı unutun uzamış sarılık 3 aya kadar sürebilir dedi o şekilde rahatladık. Bu konuda çok doktor gezdik mama hiçbir doktor söylememişti sadece anne sütü alıyor.
Latife K.

Latife K.

6 Nisan 2026 08:23
Benim de tam 3 aylıkken bitti. Hiç artmadı 8 den yukarısını görmedik ama [3.ayda](3.ayda) bitmişti. Mama kullanmadım anne sütü aldı. Bol bol emzirmenin düşürdüğünü söylüyorlar ama çocuktan çocuğa fark ediyor
A

Ayşenur K.

6 Nisan 2026 21:41
En iyisini doktor bilir benim bebeğimde uzamış sarılık 3 ay oldu gözünde çok az var bizde mama veriyoruz hipp combiotik verdik sma ve aptamilde denedik ne yazıkki toksin haberleri yüzünden bıraktık bebeğinize sağlıklı günler diliyorum bebeğinizin ihtiyacı varsa mama vermekten çekinmeyin lütfen,anneliğinizden bir eksilme olmaz bebeğinize destek olur benim bebeğim prematüre 2300 gr doğdu şimdi 4900 gr mama çok yardımcı oldu uykuları uzadı bebekte bizde rahat ettik
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir