Uzamış Sarilik

50 görüntüleme
J

Jalə P.

2 Ocak 2026 06:12
Bebeğim 24 gunluk.dogum kilosu 4,250.hastaneden çıkışta 3,930 kq,bilirubin 8.bir haftalık kontrol zamanı bilirubin 19 olmuşdu.kilosu 4,60q olmuşdu.bir gün sonra 20 buçuk oldu.bi gün fototerapi aldı.hastanede 5 gün kalmamizi söyledi doktor.tum kan deyerleri normal olmasına rağmen antibiotik vurulub.neden diye sordugumda enfeksiyon kapmasin diye.8 günlük bir bebeğe gereksiz yere antibiotik vurulması beni çok sinir etdi. O yüzden hastaneden çıkış yaptim.evde beslenmesine dikkat ediyorum.beslenmesi iyi.kilo almasıda çok iyi.ama sarilik olduğunu goruyorum.bilirubin deyerinin kac olduğunu bilmiyorum
E

Esra

2 Ocak 2026 06:23
Sarılık en son gözlerden gider biraz saha giderse bir kan tahlili yaptırın benim bebeğimde 3.ay kadar devam etti doktor kan kontrolü yapıp testler normal gelince ara ara düşene kadar kontrole çağırdım kendiliğinden3.ayda düştü gözleri o zaman beyaza dönmüştü kilo alımına ve beslenmesine dikkat edin geçmezse kan tahlili yaptırın altındayatan başka bir sebeb olup olmadığını incelesinler ona göre hareket etmenizi tavsiye ederim
E

Esma N. ..

2 Ocak 2026 08:13
Bizim de 2,5 ay kadar devam etti am doktor kontrolü şart ara ara yükselip düşüşler oluyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir