Uzamış Sarılık

103 görüntüleme
B

Buket K. D.

28 Aralık 2025 20:28
Merhaba. Bebeğim 28 günlük oldu. Bilrubin değeri 14.5’in üzerine hiç çıkmadı ama çok yavaş düşüyor. 14 Aralıkta 14.1 olan değer 27 aralıkta 12.7 çıktı. Beslenmesi, uykusu normal ve iyi. Kakası hardal rengi ve düzenli. Ekstra bir halsizlik vs yok, kilo alımı yeterli. Doktor muhtemelen anne sütü sarılığı ama patolojik sebepleri elemek için kan tahlili yapabiliriz dedi. Hastaneler virüs dolu malum ve bebeğim sürekli kan vermek için çok küçük. Yine de verip test yaptırmalı mıyız? Çok teşekkürler.
E

Esra

28 Aralık 2025 20:50
Oğlum 18 ile yatmıştı 25e çıktı 12 ile hastaneden çıkmıştık 1,5 aylık kan aldılar hala var takip edelim dediler 3 aya kadar sarılıpı uzadı kendiliğinden geçti kan değerleri normalse zamanla düzeliyor gözleri beyaza 3 ay olunca döndü içinizin rahat olmasını isterseniz kan tahlili yaptırabilirsiniz ama beklemenizi geçmezse 2 aya kadar öyle yaptırmanızı tavsiye ederim
M

Melike M.

28 Aralık 2025 21:38
Uzamış sarılıklar çok yavaş ve geç düşermiş zaten(3-4 ayı bulurmuş)bebeğinizde herhagi bi sorun gözlemlemiyorsanız (kilo alımı beslenmesi renk tonu farkı) bekleyin derim.Sürekli gözlemleyin tabi
M

Melek T.

29 Aralık 2025 03:15
Benim bebeğimde de anne sütü sarılığı vardı. 3 aylık düzeldi endişelenmeyin siz de geçer inşallah
İ

İlknur T. ..

29 Aralık 2025 04:13
Bu sürede beslenme sıklığını nasıl yapıyorsunuz? Benim bebeğimde de sarılık devam ediyor. Boy kilo idrar kaka normal. Dr kan isteyecek büyük ihtimalle
B

Buket K. D.

29 Aralık 2025 19:44
İlknur hanım şu an istediğinde veriyorum genelde 2-3 saatte bir, gece bazen 4-5 saat uyuduğu oluyor, doktor 5 saate kadar uyandırmayın gece dedi.
B

Buket K. D.

29 Aralık 2025 19:45
Anne sütü sarılığı olduğundan emin olmak için bu diğer patolojik testleri yaptırdınız mı?
Y

Yağmur D.

30 Aralık 2025 08:48
Bizdede geçmek bilmeyen uzamış sarılık vardı. Değer çokkk çok yavaş düşüyordu. En son dayanamayıp ilk başlarda saklamış olduğum sarı sütlerimden verdim 2 defa. Birkaç gün sonra doktora gidip kan verdik değerimiz güzel bir oranda düşmüştü. Çok şükür sonrasında da hızla düşmeye devam etti ve bitti. 2,5 aylıkken bitti bizim. Sarı tütüm nü düzeltti kendi mi düzeldi bilmiyoruz ama işe yaradı bence
Hilal K. .

Hilal K. ..

31 Aralık 2025 18:37
Benim içim rahat etmemişti kan verip test yaptırmıştık enfeksiyon tiroid safra vs değerlerine baktılar çok şükür bir şey çıkmadi 3. Ayda geçti.iciniz rahat edecekse yaptırınama çoğu doktorgerek görmeyip yaptırmıyor. Test yaptiracak doktor bulana kadar canım cikmisti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir