Uzamış Sarılık
55 görüntüleme
Ö
Özge K.
23 Kasım 2025 20:48
Bebeğim 3 aylık sarılığı3.3 bu değer normal mi bilgisi olanvarmı yoksa değer 0 mı olmalı birde gece 5 saate 1 emzirsemdeğeri yükselir mi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
Ü
Ümran ..
23 Kasım 2025 20:52
Geçmiş olsun 🙏🏻Değeri normal bence.benimde bebeğimin uzamış sarılığı var değeri 14tü 1ay önce.1hafta önce baktırdık en son 8 gelmişti doktor normal demişti.gece ben beslemek için uyandırmıyorum o kendisi uyanıyor bu da zaten ortalama 4-5 saate tekabül ediyor.öyle besledim yükselme olmadı düştü çok şükür bizim
Ö
Özge K.
23 Kasım 2025 20:54
Beneğiniz kaç aylık sizin işimi rahatlattınız çok teşekkür ederim 🥹
A
Arzu.G
23 Kasım 2025 21:06
Ben 6 sarılık degeriyle çıkmıştım hastaneden .sanırım gayet normal sizinki. Beslenmesi için de içiniz rahat edecekse bir sure sıklığı artırin sonra birakin kendi uyansın acikinca
S
Sema
23 Kasım 2025 21:23
Doktorum bebekler ilk doğduklarında 10 gün riskli demişti sonrasında risk kalkıyor uzamış sarılığa bizde yakalanmıştık kandan dolayı hiç bir şey olmuyor merek etmeyin. En son göz bebeklerinin içi de düzeliyor göbek altından aşağıda yoksa sorun yok demektir içinizi ferah tutun
Ö
Özge K.
23 Kasım 2025 21:32
Doktorlar detaylı açıklama yapmayınca insanım içi rahat etmiyor hiç 🥲 teşekkür ederim hanımlar
S
Sema
23 Kasım 2025 21:49
Evet ne yazıkki öyleler sormayınca hiç bir şey anlatmıyorlar bizde kaygılanıyoruz
S
Sinem G.
24 Kasım 2025 06:03
Hiç korkmayın bende yaşadım aynısı ay geçtikçe değeri düştü bazen olabiliyor doktorum demişti ki sarılık en önce gözlerde başlar en sonra da gözlerde biter yani gözlerine bakıpta endişelenmeyin gün içinde bol bol emzirin geçiyor