Uzamis Sarilik

53 görüntüleme
R

Rahime Ç. D.

12 Ağustos 2025 06:10
Merhaba bebegim dogum kilosu 3400 guncel kilosu 5100 ve 43 gunluk daha. Beslenmesi gayet iyi anne sutu aliyor sadece hatta doktorumuzun dedigine gore kilosu onde gidiyor. Fakat halen teni gozunun ici sari. Tahlil yaptik degerleri normal fakat 43 gun olmamiza ragmen uzamış sariligi var bu durumu yasayan var mi acaba cok uzuluyorum l her baktigimda cocuga
S

Sümeyye K. ..

12 Ağustos 2025 06:19
Merhaba benim oğlumun da iki ay sonra geçmişti sarılığı değerleri normalse doktorunuz da gözlemlemişse bi sorun olmayacaktır yavaş yavaş düzelir
R

Rahime Ç. D.

12 Ağustos 2025 06:22
Tahlillerini yaptık bilirubin 11.7 çıkmıştı tsh değerlerimizle normal çıktı doktorun demesine göre değerimiz gittikçe düşüyor anne sütü sadece alıyor ama bir türlü rengi düzelmedi bu konuyu çok sıkıntı ediyorum kendime psikolojim bozuldu diyebilirim etrafımda hiç kimsede olmadı çünkü böyle bir durum inşallah dediğiniz gibi düzelir
S

Sümeyye K. ..

12 Ağustos 2025 06:31
Psikolojinizi bozmayın bende ilk defa böyle durumla karşılaşmıştım ama zamanla düzelmişti tabi ben doymadığını düşünerek mama da vermiştim sizin bebeğiniz doyuyor ve değerleri de düşüyormuş aklınızı bulandırmayın geçmiş olsun 🙏🏻
Ö

Özge D.

12 Ağustos 2025 06:59
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum.Bebeğim 2 aylık uzamış sarılığı var rengi bazen düzeliyor gibi oluyor ama gene sarı inşallah zamanı gelince açılacak diye bekliyorum
R

Rahime Ç. D.

12 Ağustos 2025 07:01
Evet evet bazen turincu oluyor hatta doktoruniz ne dedi size peki bu durumls alakali
Ö

Özge D.

12 Ağustos 2025 08:05
Bol bol emzirme ve zamanla düzelecek dedi bizim değerlerimizde genelde yüksekti
R

Rahime Ç. D.

12 Ağustos 2025 08:51
Sadece anne sutu mu veriyorsunuz bide benimki emmiyor sagip veriyorum oda iskence oluyor bana dahada

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir