Uzamış Sarılık

76 görüntüleme
C

Cansel P. ..

22 Haziran 2025 18:53
Bebeğimin sarılığı 13 ardından 12 diye diye 8 e kadar indi ama hala göz içi ve yüzü sarı 45 günlük bebeğim sağım yapınca meme boşalıyor ve ememediği için ağlıyor mamayla desteklemek istiyorum faydası olur mu hocam sarılığı beslenme yetersizliği değil anne sütüne bağlı fizyolojik olarak söylendi bize
S

Simge Ö. ..

22 Haziran 2025 19:36
Benim bebeğimin de uzamış sarılığı vardı ve sadece başında ve gözlerinde vardı. 1,5 - 2 aylıktan sonra kendiliğinden geçti. Siz sık sık emzirmenize devam edin eğer . Dediğim aylardan sonra geçmiyorsa doktorunuza başvurun , bana da böyle bilgi verilmişti.
G

Gül T.

22 Haziran 2025 19:50
Benim bebeğimde 2 aylığa kadar uzamış sarılığı vardı bazen anne sütüne bağlı sarilikta oluyor bol bol emzirin eğer ememiyorsa sağım yapıp kaşıkla yada biberonla verin ama emzirmeye devam edin bence sütünüz geliyorsa mama vermeyin ve neden ememiyor bunu bulmak lazim
C

Cansel P. ..

22 Haziran 2025 20:42
Emziriyorum tabiki ama akşama doğru süt azalıyor istediği akıcılıkta gelmiyor reddediyor ağlıyor günde 1 öğün mama ile beslemek istiyorum ama iyice şaştım kaldım
E

Esra A.

22 Haziran 2025 23:38
Siz bol bol emzirmeye çalışın emmediği zamanda da göğsünüze yaklaştırın mama alırsa memeyi reddedebilir emdikçe süt de aynı oranda çoğalıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir