Uyuz mu Değil mi?
117 görüntüleme
G
Gülsüm T.
9 Mart 2026 19:58
3 yas oglum ıkı gun once sabah uyandığında alnının sag kosesınde bıkac ufak svilce tarzı dokuntu vardı kasıma yok bu sabah da parmak ıcınde gordum isilik gibi ufak gün içinde sönüyor yine kasınma yok 4 kısı yasıyoruz oglumdan baska hıcbırımızde bısey yok 2 aylık bebegım oldugu ıcın korkuyorum yardımcı olabılır mısınız nedir bu @Osman Gönülal hocam lütfen
A
Arzu.G
Premium Üye
9 Mart 2026 20:27
Duşta sıcak su değdiği zaman ve geceleri şiddetli kaşıntısı var mı ? Ellerinde özellikle bileklerinde akar giriş izleri görünüyor mu ? Özellikle bez bölgesinde kol altında bacakların iç kısmında lezyon ve kaşıntısı var mı ? Cocuklarda kafada baslarmis genelde saç derisini kontrol ettiniz mi ? Uyuz vücuda girdikten sonra hemen belli etmez kendini 15-20gun sonra başlar belirtiler çoğu zaman ama lezyonlar çıktıktan sonra kaşıntı da başlar direkt
G
Gülsüm T.
9 Mart 2026 22:52
Kasıntısı yok arada dokunuyor gordugum kadarıyla gecelerı uykudan falan da kalkmadı ıkı gundur yanı bu sıvılcemsı seyler cıkalı. Bıleklerınde gorunmuyor hıcbısey el ıcınde kızarıklıklık var sacına baktım sımdı sız yazınca bır kızarıklık var orda da vucuduna dokundugunda artık psıkolojıkmen kasınıyor mu dıyorum 😔insallah yoktur randevu aldık yıne de gıdecegız ama randevu gunune kadar cok endıselıyım bebegım oldugu ıcın . Cok tesekkur ederım bu arada yazdıgınız ıcın
Yükleniyor...