Uyuyunca Yatağa Bırakınca Kalkıyor

278 görüntüleme
İlayda M. A.

İlayda M. A.

17 Aralık 2025 08:55
5,5 aylık normalde uykular düzenliydi 1 haftadır yatağında 20 dk uyuyor kalkıyor kucağına alınca uyuyor bıraktığın an kalkıyor göğüsümde kesintisiz 1 saat uyuyor ne yapabilirim
E

Eda Ö.

17 Aralık 2025 09:10
Ayni sorunu yasiyorum maalesef
M

Merve F.

17 Aralık 2025 09:19
Ben de öyleydim. Diş ağrısı oldugunu anladim. Sadece koynumda sakinlesip uyuyordu. 2 hafta sonra rahatladim. Disleri çıktı😍 Belki oyle birsey olabilir.
İlayda M. A.

İlayda M. A.

17 Aralık 2025 09:23
@Merve Franciosi haklısınız olabilir eller sürekli ağızda her şeyi ısırmaya çalışıyor en kısa sürede bizde atlatırız😊
M

Merve F.

17 Aralık 2025 09:23
Ben disleri icin karanfilli yağ yapmıştım. O hem meme ucumu isirmaya calismasini da engellemişti. Ve cook rahatlatmisti kizimi. Belki onu da deneyebilirsiniz. Bikac karanfili iyice ezip zeytinyaginin icerisinde 1 gece beklettikten sonra suzdum. Cam bir siseye koyup elimi iyice yikadiktan sonra. Meme vermeden once serce parmagimla yavas yavas masaj yaptim bu yağ ile. Iyi gelmisti.
M

Merve F.

17 Aralık 2025 09:25
O zaman dis sancisi olabilir yavrum ya 🫠🙌
Bi karanfilli yağı deneyin bence. Ben 7 tane karanfil icin yarim cay bardagi has zeytinyagi kullandim. Insallah iyi gelir 🙌🙌
İlayda M. A.

İlayda M. A.

17 Aralık 2025 13:12
İnşallah çok teşekkür ederim deneyeceğim hemen ❤️
M

Merve F.

19 Aralık 2025 15:53
Nedense aklım sizde kaldı. Iyi misiniz? Bebeğiniz Nasıl? 🙌
İlayda M. A.

İlayda M. A.

19 Aralık 2025 18:02
Karanfil yağı iyi geldi çok teşekkür ederiz 🙏🏻❤️ daha iyiyiz ama hafif huzursuzluk var oda artık normal 🙏🏻
Ebru K. .

Ebru K. ..

19 Aralık 2025 20:22
Bu gün tam 5 ay 25 günlük şu 8 güdür malaesef bizde de öyle uyumuyor diye doktora bile götürdüm ve dış dedi ve iştahı çok çok azaldı tetagil kullanıyorum ben biraz da olsa iyi geliyor sizde durum nasıl şuan geçtimi?☺️
İlayda M. A.

İlayda M. A.

19 Aralık 2025 21:16
Benimde kızım tam 5 ay 25 günlük tam geçmiş sayılmaz sürekli kucakta bırakamıyorsun uykuya geçme evresi çok zorluyor ama karanfil yağı biraz iyi geldi tetagil bende sipariş verdim gelince onuda deneyeceğim kızım formül mama içtiği için ek gıdaya başlamıştık ama oda reddetmeye başladı biberonuda çiğnemekten içemiyor sürekli ısırmaya çalışıyor inş kısa sürede bebişlerimizin dişleri gelir hem bebeklerimiz rahat eder hemde bizler biraz dinlenebiliriz😴😊
T

Tuğba Ç.

19 Aralık 2025 21:33
Bİizde 5 ay 5 Günlüğüz ve 5 gündür aynı sorun bizde de var önce biberon reddi geldi mamayı içmedi onu az çokaştık gibi şimdide doğdu doğalı odasında yatağında yatan bebem yatmaz oldu dediğiniz gibi koynumda kesintisiz uyuyor yatağa koyar koymaz uyanıyor. Şukaranfil tarifinizi bende bir deneyeceğim umarım.Bir an önce atlatırız bu durumu
Ebru K. .

Ebru K. ..

20 Aralık 2025 04:41
Çoğu bebekte olmuş anlaşılan annelere kolaylık versin bebişlerimiz de umarım hemen atlatır bu arada hangi mamayı kulanıyorsunuz ben sma geçtim ama sanki kilo alması durdu gibi
İlayda M. A.

İlayda M. A.

20 Aralık 2025 07:54
İnşallah bende ilk başta sma comfort kullanıyorduk çok gaz yaptı ve kilo alımı azdı bizde hipp combiotic 1 kullanmaya başladık o çok iyi geldi kilo alımıda gayet iyi oldu tadını daha çok sevdi
Ebru K. .

Ebru K. ..

20 Aralık 2025 08:43
Hipp benim kız hep kustu ya malesef ☹️
İlayda M. A.

İlayda M. A.

20 Aralık 2025 08:48
Hmm doğru her marka her bebeğe iyi gelmiyor Holle marka var onuda deneyebilirsiniz isterseniz içeriği temiz organik şeker ilavesiz mamadır
Ebru K. .

Ebru K. ..

20 Aralık 2025 09:40
Teşekkür ederim 🫶🏻🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir