Uyuyunca Gazı Çıkmıyor 4 Gündür Böyle

62 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

20 Temmuz 2025 15:33
Kızımı gece besleyince gazını çıkartmak için yarım saat uğraşıyorum alttan çıkıyor ama ağızdan çıkmıyor 4 gündür böyle normalde gazı çıkan bi çocuk en son çaresizce yatağa koyuyorum ne yapmam gerek yârdım lütfen
H

Hatice K.

20 Temmuz 2025 15:35
Benim bebeğimde üç aylık gece beslemelerinde aynı şekilde hiç çıkarmıyor bir sorun yaşamadım
Yeter O. .

Yeter O. ..

20 Temmuz 2025 15:37
Peki neden böyle bir bilginiz var mı acaba
H

Hatice K.

21 Temmuz 2025 07:17
Yani benim okuduğun kadarıyla bebekler uyku halindeyken kaslar gevşiyor ve o yüzden çıkarmıyorlar
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

21 Temmuz 2025 07:32
Eğer bebeğiniz geceleri beslenmeden sonra rahatlıkla uyumaya devam ediyorsa zorlamanıza gerek yok. Göbeği sol kolunuza başı dirsek yanına avuç içide bacak arasında olacak şekilde ‘sol yan’ pozisyonda tutun poposundan başlayarak avuç içinizle yukarı doğru sıvazlama hareketi yapın. Bu sırada ayakta aşağı yukarı hafif yaylanabilirsiniz. Çoğunlukla bu şekilde ve sol yan pozisyonda gazı rahatlıkla çıkar ama dediğim gibi çıkarmıyorsa ve uyuyorsa zorlamanıza gerek yok uyku kalitesini de bozmamış olursunuz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir