Uyuyamıyoruzzz 🥹🥹

117 görüntüleme
C

Cennet C.

29 Aralık 2025 22:13
Üç yaşında bir kızım ve bir aylık oğlum var. Oğlum gündüzleri geceye nispeten daha iyi uyuyor ama geceleri çok sık uyanıyor. Sütüm var altı temiz ama anlayamıyorum sıkıntısını. Kızımın da bebek doğuğundan beri huyu değişti. Bebek uyuyana kadar uyumak istemiyor, gece geç saatlere kadar uyumuyor. Gündüz zaten uyumuyor. Ben çok yoruluyorum günlük sadece iki ya da üç saat uyuyorum. Şaştım kaldım ne yapacağımı bilemiyorum artık. Burda okudum bay bay night ilacını ama yorumları okuduğumda uyku terörü yaptı diyenler vardı. Vicdanım rahat olmadığı için alıp denemedim.
G

Gamze Ş.

29 Aralık 2025 23:22
Bebeğiniz hayırlı olsun benim de 45 günlük bir kızım var görünen hiçbir sorun yoksa 1 aylık bebeğiniz temas etmek istiyor sizin kokunuzu ve güven arıyor göğsünüze aldığınızda uyuyacaktır bu akşam bizde aynı krizi yaşadık ve şuan göğsümde hareket bile etmeden uyuyor
R

Rabia Ö. B.

30 Aralık 2025 00:03
1 aylık bebek için çok normal bu durum daha gece gündüz ayrımını bilmiyor ki
C

Cennet C.

30 Aralık 2025 03:31
Teşekkür ederim biliyorum zamanla düzene gireceğini ama kızım beni çok zorluyor gün içerisinde de. Bebeğe vurmuyor ama bebek uyurken öpmek istiyor kucağına almak istiyor. Bebeğinde uykusu bölününce huzursuzlanıyor. Dinlenmiş hissetmiyorum o yüzden

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir