Uyuyamıyorum
109 görüntüleme
H
Hafsanur B. ..
7 Ağustos 2025 20:38
Benim uyuyamama sorunum oluştu bu aralar.Akşam bebeğimi uyutuyorum bende yatıyorum çok uykum olmasına rağmen saatlerce dalamıyorum. Ve gece bebeğim uyandığında uykum açılıyor yine saatlerce dalamıyorum ve bebeğim sabah uyanınca birkaç saatlik uykuyla çok yorgun ve uykusuz bir şekilde güne başlıyorum. Bu soru burada sormaya uygun mu bilmiyorum ama ne yapabilirim bu konuda dayak yemiş gibiyim yorgunluktan hasta oldum😥
M
Merve
7 Ağustos 2025 20:53
Genelde beyin çok çalışınca bu durum oluyor gerçekten. Yani çok düşünceli vs durumunuz varsa bu aralar belki ondan dolayı olabilir çay kahve vs içiyorsanız bırakın mesela uyumadan ılık süt falan belki iyi gelir belki vitamin değerleriniz düşüktür ondan dolayı oluyordur uğraştırıcı ve yorucu bir durum
B
Betül A.
7 Ağustos 2025 20:54
Papatya çayı ve Melisa çayı öneriyorlar uyku için
D
Damla Ş.
7 Ağustos 2025 20:58
Doğumdan sonra ben de aynı sorunu yaşamıştım, süt yapması için içtiğim kimyonlu rezene çayı bir nebze de olsa iyi geliyordu fakat işin gerçeği bebişin biraz büyümesiyle azalan kaygılarımla ve verdiğim bakıma kendime gelen güvenimle tamamen düzeldi. Umuyorum en kısa zamanda sağlıklı uykulara kavuşursunuz
H
Hafsanur B. ..
7 Ağustos 2025 23:06
Bebeğim 4 aylık bazı günler hariç uyuması çok bozulmadı. 4. Ay atağına o değil ben girdim galiba. Şu an saat 2 ben akşam 22 den beri uyumaya çalışıyorum