Uyuturken Neler Yapıyorsunuz

113 görüntüleme
B

Betül E. G.

5 Nisan 2026 20:27
Oğlum 5 ay 8 günlük, uyuturken o kadar zorlanıyorum ki, kundak ve hala asla almadığı emzik bir de sallıyorum emziği sürekli atıyor hafif hafif sallıyorum ve ninni ya da beyaz gürültü açıyorum emziği atarken aynı anda ağzına koyup sallamaya çaışıyorum ve geceleri saat başı uyandığı için o kadar zorlayıcı oluyor ki artık bu ne yapabilirim rutin oluşturdum duş hepsi 19. Dan önce kitap okuma ile beraber bitiyor yatağa koyduğum an basıyor çığlığı elleriyle kendini uyandırıyor pış pış desemde nafile ama sarılıp yanımda yatıyor onda sıkıntı yok geceleri uyandığında da emziriyorum genelde tekrar yatağına koy çok uzuyor ve neredeyse hiç uyumadan Oğlum 5 ay 8 günlük, uyuturken o kadar zorlanıyorum ki, kundak ve hala asla almadığı emzik bir de sallıyorum emziği sürekli atıyor hafif hafif sallıyorum ve ninni ya da beyaz gürültü açıyorum emziği atarken aynı anda ağzına koyup sallamaya çaışıyorum ve geceleri saat başı uyandığı için o kadar zorlayıcı oluyor ki artık bu ne yapabilirim rutin oluşturdum duş hepsi 19. Dan önce kitap okuma ile beraber bitiyor yatağa koyduğum an basıyor çığlığı elleriyle kendini uyandırıyor pış pış desemde nafile ama sarılıp yanımda yatıyor onda sıkıntı yok geceleri uyandığında da emziriyorum genelde tekrar yatağına koy çok uzuyor ve neredeyse hiç uyumadan yaşıyorum nasıl uyutacağım ben bu çocuğu yardım istiyorum nasıl uyutacağım ben bu çocuğu yardım istiyorum sizlerden desteksiz bir anneyim
Birce

Birce

5 Nisan 2026 20:39
Akşam uykularını bende uyutamıyorum. Gündüzlerde acıktığı zaman veriyorum memeyi uyuyor ama akşam 19:00dan sonra uyutmaya çalıştığımda en ufak şeye uyanıyor. Ben eşime pasladım en son her akşam altını değiştirip karnını doyuruyorum. Eşime uyutması için veriyorum rutin gibi. Eşim hemen uyutabiliyor mesela. Erkekler çok daha iyi uyutuyor bence. Tek bana kalsa delirirdim herhalde
B

Betül E. G.

5 Nisan 2026 20:41
Çok zorlanıyorum o yüzden sormak istedim, ben her şeyi yapıyorum her gün duş vb ama sanki işkence ederek uyutuyormuşum gibi uykuya dalma evresi öyle üzücü ve yıpratıcı yorucu ki
R

Rabia

5 Nisan 2026 21:00
Farklı emzik tiplerini denediniz mi avent emziği ve Dr brown’s emziği daha kolay kabul edilebiliyor bebekler tarafından benim bebeğimde de o problem vardı farklı yapıdaki emzik türlerini deneyerek doğru emziği bulabilirsiniz
G

Gülşah S.

5 Nisan 2026 21:01

Betül Eda Gülbeyli

Çok zorlanıyorum o yüzden sormak istedim, ben her şeyi yapıyorum her gün duş vb ama sanki işkence ederek uyutuyormuşum gibi uykuya dalma evresi öyle üzücü ve yıpratıcı yorucu ki

Gündüz de mi bu şekilde oluyor? Ya da gündüz nasıl ve kaç dk uyuyor
B

Betül E. G.

5 Nisan 2026 21:40

Rabia

Farklı emzik tiplerini denediniz mi avent emziği ve Dr brown’s emziği daha kolay kabul edilebiliyor bebekler tarafından benim bebeğimde de o problem vardı farklı yapıdaki emzik türlerini deneyerek doğru emziği bulabilirsiniz

Avent kullanıyorum çok zorlanıyorum yani atıyor sürekli atıyor alıp devam etmiyor asla ama gece uykuları da gündüz uykuları da bu şelilde emzikle ağzında tutmaya çalışıp hafif sallayıp ninniyle yapıyorum yani aşırı destekli bir şekilde uykuya dalıyor evet
B

Betül E. G.

5 Nisan 2026 22:34

Gülşah S

Gündüz de mi bu şekilde oluyor? Ya da gündüz nasıl ve kaç dk uyuyor

Hemen hemen aynı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir