Uyutmaya Çalışırken Mizirdanma Homurdanma Direnme

80 görüntüleme
C

Ceren G.

8 Aralık 2025 19:57
Bebeğim 5 aylık kız bebek. her gün her uykuda mizirdaniyor, sanki kendi kendine ninni yapiyormus gibi homurdaniyor. Uykuya direniyor. Uykusu var ama uyuyamiyor. Uyuyunca yarım saat uyuyor uyanınca hemen uyku belirtileri gösteriyor. Çok oyalamadan uyutmaya çalışirsam da direniyor agliyor. Saat aralığına dikkat ederekte uyutsam yine ağlıyor mizirdaniyor. Sürekli huysuz mizir mizir bir bebek oldu. Oyunlardan da zevk almıyor. Eli ağzında sürekli.Sizce neden oluyordur çok yoruldum artık
N

Nihal T. ..

8 Aralık 2025 20:25
Benim de kızım 4 ay 22 günlük aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz atak haftasi diyolar uykugerilemesi diyorlar ama cok yorucu meme reddi yasiyomusunuz
C

Ceren G.

8 Aralık 2025 20:28
@Nihal Teper yaşıyoruz memeyi ağzının içine alıyor ağlıyor çıkartıyor emmeye bile yeltenmiyor. Uykudayken güzel emiyor sadece. İştahı çok azaldi 4. Aya kadar ayda 1200 kg alıyordu ortalama. 5. Ay kontrolünde 600 gram kadar almış mama da kabul etmiyor çokfazla. Napacagimi şaşırdım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir