Uyutmaya Çalışırken Çığlık Kıyamet

277 görüntüleme
S

Seher Ç. ..

30 Kasım 2025 19:57
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..bebeğim 4 aylık şimdiye kadar sallanarak uyuyordu gece uyandıkça da emip tekrar dalıyordu..şimdi ayağıma aldığım an bağırmaya başlıyor asla sallanmak istemiyor emzirerek uyutmaya çalışıyorum öyle de dalamıyor kucağıma alıp deniyorum kucakta istemiyor sizce neden olabilir ?
İ

İpek

30 Kasım 2025 20:05
Atak dönemindedir
S

Seher Ç. ..

30 Kasım 2025 20:07
Uykuya dalamamak kısmını bende atağa yoruyorum ama çığlık kıyamet ağlaması da mı ondandır ?çünkü bakıyorum genelde 4 ayda uyku gerilemesi oluyor ama kimse bu kadar şiddetli ağlamalardan bahsetmemiş
A

Aslıhan T.

30 Kasım 2025 20:18
2 aylığız biz de öyle sallanarak uyuyordu aşıdan beridir de çığlık kıyamet yatırıyorum kolumdauyuyor hafif poposuna pıt pıt yapıyorumsonra tekrar yatırıyorum
S

Seher Ç. ..

30 Kasım 2025 20:19
Benim ki kolda kucakta istemiyor kucak sevmeyen tek bebek benim ki sanırım ona da razıyım inanın yeter ki ağlamadan geçsin uykuya bide normal bi ağlama değil komşularım arıyor iyi mi diye düşünün 🥹🫣
A

Aslıhan T.

1 Aralık 2025 21:11
Doğrudur bazen benimki de öyle geçen komşum sabır diledi bana😄😄 ben bir de u şeklinde havlu sardım biraz onda da uyuyor bir deneyin isterseniz bir de kundak yapıyor musunuz ya da tulumu kolları tutuyor mu
S

Seher Ç. ..

1 Aralık 2025 21:14
Kundak yaptığım an iki katı bağırıyor açmadan da asla susmuyor 🫩yani diyorum kucağıma alayım koynumda uyutayım ona da yok 🫣hamak var evde onunla bi kaç kez ağlamadan uyumuştu Smdi onda da aynı şeyi yapmaya başladı..sadece çok ağlatmadan uyutma seçeneği bulmaya çalışıyorum..bugün yanına da uzandım baya bi saat bekledik dalamadı..çaresiz kaldım
A

Aslıhan T.

3 Aralık 2025 10:49
Benimki de ağlıyorbaşta ama bir süre sonra sakinleşiyor ama bilemedim siz daha iyi bilirsiniz bebenizi inşallah bulursunuz bir yol uykuya dalamadıkça süreçte zorlaşıyor daha zordalıyorlar
S

Seher Ç. ..

3 Aralık 2025 10:51
Teşekkür ederim ☺️ Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün daha iyiyiz normale dönüyor gbi yani inşallah 🫣😅
A

Aslıhan T.

3 Aralık 2025 22:38
Aaa o zaman atak haftası gibiydi bir şry keşfetti ya da kuzucuk geçsin düzelsin İnşalah🌺🌺🥰
S

Seher Ç. ..

4 Aralık 2025 05:11
Yüksek ihtimalle çnkü gün boyunca asla öyle çığlık ata ata ağlamadı şükür 🥰
G

Gamze Ü.

6 Aralık 2025 21:28
Aynı aylarda bu durum bızdede vardı suan kızım 25 aylık kunduk ve sallayarak uyuturdum ama sonra dedığınız gıbı kundak yaptığım gıbı kıyamet baslardı sallanmak ıstemezdı bende yanına yattım o sekılde alıstı suan 1 saatı bulabılıyor evet dalmaları ama yanında uyuyormus gıbı yapıyorum dınlenıyorum bende asıl onemlı olansa kızım asla salıncağa bınmez sallanan seylerı ıstemıyor araba hızlı gıtsın bağırıyor suan anlıyorum demekkı sallanmak ıstemıyormuş duygu ve hisselerle ilgili bence hassas olabılıyorlar
S

Seher Ç. ..

6 Aralık 2025 21:32
Bende yanında uzanarak deneyeyim aslında denedim ama sanırım biraz sabırlı olmak gerekiyor 😇ama neyse ki bi süreçmiş şimdide çok hoşlanmıyor sallanmaktan ama o aşırı ağlamalar şeklinde değil çok şükür azaldı biraz mızıklanıyor ellerini de tutunca sakinleşiyor uyuyor
G

Gamze Ü.

7 Aralık 2025 12:47
Evet bir süreç sağlıklı olsunlarda onlar bızı yonlendırıyorlar aslında kucukte olsalar uzanın yanına sabırla bekleyın gozlerınızı kapatın sırtına vurun uzun surebılıyor bazen dalmaları ama uykuları gerckten duzene gırıyor ozaman uyumayı oğrenıyor kendı kendıne aslında ☺️
E

Ebru Ç.

7 Aralık 2025 13:17
Benimkide 4 ay 13 günlük,bağırıp aglamalar bizde de var kundak eğer hiçbir türlü uyumazsa yapıyorum eaçmaya çalışıyor ama ben izin vermiyorum müzikleri var fan sesi, veya Youtubedan ninni, nebe suresi, sevdiği Ilahilerden sırayla deniyorum biraz sakinleşiyor bir yandan sallıyorum bir yandan pışpış poposuna 🙄 ama bu 4.ay neymiş sebebsiz huysuzluk artı bizde azalan gaz sorunu artarak yeniden çıktı ortaya onun nedenini anlamaya çalışıyorum 😭
S

Seher Ç. ..

7 Aralık 2025 13:20
Bende yaşadım inanın birebir anlattıklarınız ama lütfen üzülmeyin bende geçmeyecek sandım ama geçici bi süreç ortalama 10-12 gün sürdü bizimki..isterseniz bi de hamak deneyin benim bebeğim şuan çok seviyor hamağı hep orda uyutuyorum emecegi zaman yatağına geçiyoruz orda devam ediyor uyumaya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir