Uyutma Şekli Yardım

226 görüntüleme
C

Csass

2 Temmuz 2026 18:36
Bebeğim 3 aylık olacak uyku penceresine dikkat etsemde uyutma aşamasında çok ağlıyor beyaz gürültü eşliğinde pışpışlayarak kucagımda ayakta pilates topunda hafif zıplayarak uyutmaya çalışıyorum çok direniyor baya baya ağladıktan sonra uyuyor. Ağlattığım içinde çaresiz hissediyorum neyi daha doğru yapabilirim bilmiyorum tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
Ebru K.

Ebru K.

2 Temmuz 2026 19:06
O ayda bebeğin çok gazı olur gazının çıktığına emin olun
Esma

Esma

Premium Üye
2 Temmuz 2026 20:24
bizde aynıyız. 3 ay 26 günlük hala devam ediyor. 4. ay atağı erken başlayabiliyormuş elbet bu günler de geçecek Allah çocuklarımıza sağlık versin
A

Ayşe H. B.

2 Temmuz 2026 21:04
4 gün sonra 5 aylık olcaz ama benim de aynı. Uyanırken de ağlayarak uyanıyor anlamıyorum. Erken başlayan 4. Ay atağı uzuyor da olabilir mi 😕
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
2 Temmuz 2026 21:18
ninni açmayı denediniz mi? Bebeğim çok ağladığında kucağıma alıp spotify da dandini dandini dastana var ( o şekilde yazıldığı için yazdım ) bir açın beni bile sakinleştiriyor :)
D

Derya A. ..

2 Temmuz 2026 21:38
Benimki sekiz aylık uykusu var ama uyumuyor kendimi parcalamamak için zor tutuyorum kendimi ve doğdugubdan beri öyle günde beş saati geçmiyor uykusu
E

Emine A.

Premium Üye
2 Temmuz 2026 22:02
Sizinle aynı durumdaydım ta ki hamak beşik alana kadar. Belli bi aya kadar ya da uyku eğitimi vermeyi düşünene kadar kullanılabilir diye düşünüyorum. Uzun süre kullanımda bebek tamamen sallanmaya bağımlı kalır ve güvenli değil ama zor zamanlar için kesinlikle çok kurtarıcı.
Z

Zahide.

2 Temmuz 2026 22:17
Derya Aydın
Benimki sekiz aylık uykusu var ama uyumuyor kendimi parcalamamak için zor tutuyorum kendimi ve doğdugubdan beri öyle günde beş saati geçmiyor uykusu
Bizde sekiz aylığız uykusu var gözlerini ovalamaktan kızartıyo ama yok uyumuyo bir saat bazen tam iki saat durmadan salladığımı biliyorum beşikte ama uyumuyo çözamadirbu durumu
D

Derya A. ..

2 Temmuz 2026 22:21
Zahide.
Bizde sekiz aylığız uykusu var gözlerini ovalamaktan kızartıyo ama yok uyumuyo bir saat bazen tam iki saat durmadan salladığımı biliyorum beşikte ama uyumuyo çözamadirbu durumu
Hamak beşik ayakta sallamak arada motorla cikiyorum geziyoruz öyle uyuyor sadece gecenin biri ikisi kalkıp geziyoruz mahfoldum Allah yardımcınız olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir