Uyutma Şekilleri

196 görüntüleme
A

Aslı

20 Aralık 2025 06:51
bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben kucağımda pışpışlayarak ama hareketlendikçe zor olmaya başladı. yatakta okşayarak vs uyumuyor sallamakta istemiyorum siz neler yapıyorsunuz
Selime A.

Selime A.

20 Aralık 2025 07:15
Benimde bebeğim 1 ay 23 günlük geceleri 7 8 gibi loş ortam oluşturuyorum onunla muhabbet ederek öpüp kokluyorum sonra yatağına yatırıyorum şşş sesi çıkarıp elimlede yüzünü okşuyorum kısa sürede gece uykusuna geçiş yapıyor arada uyanıyor yanına gelip tekrarlıyorum mama zamanı uyanıyor mamasını için gazını çıkarınca tekrar uykuya geçiş yapıyor ışıkta değişiklik yapmıyorum loş ortamda yapıyorum hepsini,
gündüzleri daha zor oluyor bu çünkü karanlık ortam istiyor dalmak için bende gözlerini ufak pamuklu mendille kapatıyorum telefondan fön sesi açıyorum bu şekilde uyutuyorum
G

Gökçin N.

20 Aralık 2025 07:40
Ben 1 ay önceye kadar sizin gibi kucakta sallıyordum. Belim,sırtım çok ağrımaya başlamıştı ki bebeğim minik giden bir bebek. Sonra burda bir anne babanın yazısını gördüm ve karar verdim. Uyku eğitimi videosu izledim. Uyku vakti geldiğinde yatağa koydum ve piş pişledim. Kendi kendine mıy mıy ağladığında tepki vermedim,sadece gerçekten ağladığında kucağıma alıp sakinleştirip koydum geri. Gündüz uykusunda çok başarılı olamadım o gün. Gece uykuya 45 dk da geçti ama kendi yatağında uyudu. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Bir aydır kandi yatağında uyuyor. Ben sadece yanında oturuyorum,destek isteyince kısa süre dokunuyorum. Deneyin derim ama kararlı olun. Bebekler düşündüğümüzden daha uyumlu.
A

Aslı

20 Aralık 2025 07:45
hangi videoyu izlediniz acaba
M

Melike B. ..

20 Aralık 2025 08:02
Hangi videoyu izlediniz paylasabilir misiniz
C

Ceren ..

20 Aralık 2025 08:45
merhaba ben de denedim kaç kez uyutamadım ya katıla katıla ağladı ya da inat etti saatlerce uyumadı bi yerde sızar diyordum ama olmadı emerek uyuyor gece de emmek için defalarca uyanıyor bitik durumdayım
Ö

Öykü Ç.

25 Aralık 2025 23:28
Hiç bır zaman uyku egıtımı bana gore olmadı yapamayacagımı bılıyordum. Benım içinde dayanılmaz hal almıstı. Tam 1,5 yasında kadar ayakta kucakda memede ileri geri yürüyerek sallayarak uyuyordu. Bazen bu süre 1-2 saatı buluyordu dayanılcak gıbı değildi bıleklerim çok kotuydu ayyy hatırladım da o gunlerı korkunc :)hala bıleklerımde kalıntısı var ne yazıkkı . Sonra bırgun canıma tak ettı ve o buyuk gun geldı:)) yataga yanıma aldım actım mememı yattım yanına o emdi bıraktı emdı bırakrı derken ve bingoooo uyudu:)) artık sallamak yoktu :)) yaklasık 7 ay öle gıttı sonra memeyı kestım popoya vurarak uyumaya basladık artık yatagı kabullenmıstı. Sımdı ıse 30 aydan seslenıyorum kendı uyuyor aksamları yanına uzanıyorum dönuyo dönuyo uyuyor. Hersey kdeme kademe bence bır anda yuklenmemek gerek .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir