Uyurken Üstünü Örtüyor Musunuz

134 görüntüleme
B

Berivan A. A.

31 Mart 2026 23:30
Merhaba Odamız 23-23,5 derece uyku tulumu giydirmiyorum çok terletiyor normal pijama tulum ve iç zıbın üstünü incede olsa örtmeli miyim üstünü artık çok açıyor 7,5 aylık çok kararsız kalıyorum
Birce

Birce

31 Mart 2026 23:32
Ben müslin battaniye örtüyorum ama ne zaman baksam üstünden atmış oluyor. 3 aylık. Gerek yok gibi
İ

İrem

31 Mart 2026 23:38
Ben de örtsem de açıyor bu nedenle çoğu zaman örtmüyorum artık; ayaklarını örtsün yeter diye ince bir müslin örtüyorum örneğin ama o da üstünden atılmış oluyor :) (9 buçuk ay)
B

Berivan A. A.

1 Nisan 2026 11:25

Birce

Ben müslin battaniye örtüyorum ama ne zaman baksam üstünden atmış oluyor. 3 aylık. Gerek yok gibi

Evet ama üşüyor mu diye hep tereddütte kalıyor insan
B

Berivan A. A.

1 Nisan 2026 11:26

İrem

Ben de örtsem de açıyor bu nedenle çoğu zaman örtmüyorum artık; ayaklarını örtsün yeter diye ince bir müslin örtüyorum örneğin ama o da üstünden atılmış oluyor :) (9 buçuk ay)

Evet aynı durumdayız :) bir de üstünü örtünce hemen uyanıyor
İ

İrem

1 Nisan 2026 11:34

Berivan Aktar Aydın

Evet aynı durumdayız :) bir de üstünü örtünce hemen uyanıyor

Aynen öyle:) nadiren bana soğuk gelirse göğsünü ensesini kontrol etmeye çalışıyorum ama maalesef uyanır gibi oluyor. ‘Aman sorunumuz bu olsun herhalde üşüse rahatsızlığını belli eder’ deyip hayatıma devam ediyorum 😄
B

Berivan A. A.

1 Nisan 2026 23:28

İrem

Aynen öyle:) nadiren bana soğuk gelirse göğsünü ensesini kontrol etmeye çalışıyorum ama maalesef uyanır gibi oluyor. ‘Aman sorunumuz bu olsun herhalde üşüse rahatsızlığını belli eder’ deyip hayatıma devam ediyorum 😄

Güzel yöntem dediğiniz gibi üşüse herhalde belli eder 😅
Özrin T. A.

Özrin T. A.

2 Nisan 2026 23:17
Merhabalar gece yatarken üstünü örtmüyorum. Pamuklu ve modal kumaştan oluşan 1.5 tog luk uyku tulumu kullanıyorum içine kısa kollu zıbın giydiriyorum. Oda sıcaklığı 23 derece olduğu için ve uyku tulumu o dereceye uygun olduğu için üstünü örtmeye gerek yok. Kontrol ettiğimde de üşümemiş oluyor. Hatta ayaklarına çorap bile giydirmiyorum.
B

Berivan A. A.

2 Nisan 2026 23:36
Merhaba Uyku tulumunuz hangi marka acaba ben uyku tulumu kullanmadığım halde bebeğim bazen terleyebiliyor oda sıcaklığı 23,24 ve üstündekiler pamuklu terlediği için üstünü örtmüyorum ama bence üşüyor çünkü ben aynı odada üşüyorum uyurken
Özrin T. A.

Özrin T. A.

2 Nisan 2026 23:42

Berivan Aktar Aydın

Merhaba Uyku tulumunuz hangi marka acaba ben uyku tulumu kullanmadığım halde bebeğim bazen terleyebiliyor oda sıcaklığı 23,24 ve üstündekiler pamuklu terlediği için üstünü örtmüyorum ama bence üşüyor çünkü ben aynı odada üşüyorum uyurken

Size instagramda takip edip aldığım yerin profilini buraya koyuyorum bir inceleyin: https://www.instagram.com/lolliebabykids?igsh=aG8ybjlhbzVqZXU5

Oda sıcaklığının 23ü geçmemesi gerekiyor çünkü dediğiniz gibi bebişler terliyor. Ben bu tulumdan çok memnun kaldım hiç terleme yapmadı ve üşüme de olmadı. Bir de bebiş eğer üşürse büzüşmüş olarak görebilirsiniz bunu birçok doktordan dinledim. Bize göre düşük sıcaklık oluyor ama onların yağ dokularına göre uygun oluyor. Hatta bir karikatür bile vardı bununla ilgili bebek rahat uyurken anne kat kat giyinmiş şekilde uyuyor 😊 aslında biz yorganla yatarken onlar normal üstünü örtmeden üşümeden uyuyabiliyorlar
B

Berivan A. A.

2 Nisan 2026 23:53
Evet ben de gördüm o karikatürü 😅 ama işte illa bi endişeleneceğim 😅 rahatladım biraz böyle fikir alınca iyi oluyor teşekkür ederim tuluma bakacağım çok sağolun 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir