Uyurken Terleme

69 görüntüleme
Elif O. .

Elif O. ..

21 Eylül 2025 10:20
Merhaba bebeğim 7 aylık düzeltilmiş 6 aylık. Özellikle emerke başı çok terliyor hep vardı ama 1 haftadır aşırı terlemesi var dün gece boynu da çok terledi üstünü ıslatacak kadar terliyor 3 kez üstünü değiştirdim. Baş terlemesi neden olur bilgi verir misiniz? @Osman Gönülal
Z

Zeynep D. T. ..

21 Eylül 2025 10:30
Benim bebeğimde öylee erkennormalndiyorlwr ama gece yatarken boynu sırtı terliyorve doğduğundan beridefa hasta oldı D vitaminini veririm.kalın giydirmem.belki yapısal bir durumdur
Ş

Şeyma ..

21 Eylül 2025 10:38
Kızım 8 aylık aynı durum var saçları uzun biraz kilo da var ayına göre ona yoruyorum artk yoksa terleme üst seviyede
Elif O. .

Elif O. ..

21 Eylül 2025 10:44
Doğduğundan beri var D vitaminini bende kullanıyorum saçları uzun değil kilosu normal ama boncuk boncuk terliyor başı özellikle emdiği zaman aşırı terliyor anormal gibi geliyor ne yapacağımı da bilmiyorum
A

Ayşegül Ü.

21 Eylül 2025 11:13
Osman hocanın bu konuda bir videosu var,
A

Ayşegül Ü.

21 Eylül 2025 11:14
Umarım içinizi rahatlatır bu videolar 🙏🏻
S

Sifa D.

21 Eylül 2025 11:16
@Elif Odabaşı hiç kardiyolojiye gittiniz mi? Anormal terlemeleri genelde kardiyoloji değerlendiriyor kalpteki açıklık yönünden. genelde ilk sordukları sorudur çok terlemesi oluyor mu diye. Daha önce görünmediyseniz belki bi gidebilirsiniz. Sağlıkla büyütün🙏🏻
Elif O. .

Elif O. ..

21 Eylül 2025 11:40
Herkese teşekkür ederim. Kardiyolojiye gitmedik ama randevu alıyım en iyisi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir