Uyurken Terleme

151 görüntüleme
B

Berna B.

21 Haziran 2025 17:29
Beneğim 10 aylık uyurken başı aşırı derecede terliyor fakat giyimi kalın olmasına rağmen göğsü ve ensesi soğuk oluyor. İnce giydirdiğimde terleme az oluyor fakat göğüs ense yine soğuk oluyor. Duruma nasıl el atmam gerekir
Ş

Şule B.

10 Temmuz 2025 19:27
Merhaba ne durumdasınız aynı şeyleri yaşıyoruz napacağımı şaşırdım teni buz gibi oluyor ama terliyor
B

Berna B.

10 Temmuz 2025 19:29
Merhaba odanın ısısını düşürdüm ve ince giydirdim derin uykuya geçene kadar terliyor fakat daha sonra terlemiyor kolları soğuk oluyor evet ama bu normalmiş üşüdüğü anlamına gelmiyormuş bu şekilde çözüm buldum umarım sizde de işe yarar
B

Berna B.

10 Temmuz 2025 19:30
Odaya sıcak girmemesi için akşam 7ye kadar camları ve güneşlikleri kapatıyorum evde klimam yok holde pervane çalıştırıyorum eve hafif esinti veriyor gündüz vakti bu şekilde ev biraz da olsa daha iyi oluyor
Ş

Şule B.

10 Temmuz 2025 19:35
Benim evim serin soğutucu kullanmıyorum ama ne kadar ince giydirsem de bi ara aşırı terliyor sonra da buz gibi oluyor kısa kollu şortlu tulum giydirip sırtına bez koyuyorum. Prematüre iki ay yoğun bakımda kaldı hasta olur diye ödüm kopuyor 😔
B

Berna B.

10 Temmuz 2025 19:40
Derin uykuya geçip ilk terini attıktan sonra uyandırmadan nazikçe üstünü değiştirin ben bazen o şekilde yapıyorum o da bir çözüm oluyor daha sonra üşüme terleme olmuyor bizde umarım siz de en kısa zamanda bir yol bulursunuz. Deneye deneye öğreneceğiz 🥹
Ş

Şule B.

10 Temmuz 2025 19:42
Umarım. Kolaylıklar dilerim 🩵
G

Goncagül Ö. ..

10 Temmuz 2025 20:42
Benim kızımda da terleme var doktor genetik dedı ama bilmem ne kadar dogru

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir