Uyurken Sürekli Hareket Etme
87 görüntüleme
Ş
Şerife K.
10 Kasım 2025 10:41
Daha önce de sormuştum yenidoğan döneminde normal denmişti ama benim bebeğimin refleks ile hareket ettiğini düşünmüyorum. Sürekli bir hareket halinde uyurken 2 dakikada bir hareket edip uykuya geri dalıyor ve gözleri sürekli aralık halde. O böyle uyur uyumaz halde olunca ben de uyuyamıyorum yanında. Bunun sebebi nedir, bebeği böyle olan çözüm bulan var mı. Kundak falan fayda etmiyor kundak uyku tulumu aldım ondan bile elini çıkarıyor. Şu anda 2 aylık ileride geçer mi.
H
Hacer
10 Kasım 2025 11:15
Benim bebeğimde iki aylık sizin dediğiniz gibi gözleri kısık ve sürekli ses çıkararak uyuyor ben normal olduğunu düşünüyorum yeni doğan döneminde oluyormuş bu tür davranışlar yarım kundaklama işinizi kolaylaştırır
Ş
Şerife K.
10 Kasım 2025 11:17
Keşke sadece ses çıkarsa ve gözleri kısık olsa. Sanki kıvranıyor bildiğiniz uyanmak için. Sağa sola dönüyor, ellerini ayaklarını geriyor ve bir bakmışım uyuyor. Geceleri perişan oluyorum uyudu uyumadı arasında kalmaktan
H
Hacer
10 Kasım 2025 11:19
Geceleri bende sürekli kontrol ediyordum uyandı diye çıkardığı seslerden dolayı ama artık kontrol etmiyorum alıştım sanırım 😀
İ
İmran K. ..
10 Kasım 2025 11:31
Benim bebeğimde 2 aylıkken uykusunda kıvranıyordu ıkınıyodu sürekli böyleydi gaz sancısıymış normal dedi doktor, gaz damlası kullanmaya başlayınca kıvranması kalmadı
Ş
Şerife K.
10 Kasım 2025 11:32
Reflü de olabilir mi peki