Uyurken Oda Çok Nemli

146 görüntüleme
M

Mrv ..

19 Temmuz 2025 13:21
Maalesef oda yüzde 67-70 arası nemli oluyor her yeri açmama rağmen rüzgar olmasın diye dikkatli olmak zorundayım ama sıcaklık 29 30 oluyor gece ve ben maalesef yüksek. Bundan sebep bence 4 aylık bebeğim bazen gece boyu altı yedi kere uyanıyor çok yoruldum. Ne yapabilirim ?
M

Melike Ö.

19 Temmuz 2025 14:00
Klima ya da ventilatörle oda ısısını düşürmeye çalışmalısınız
Rüya

Rüya

19 Temmuz 2025 14:36
Vantilatörü nasıl kullanıyorsunuz ben korkuyorum çarpar diye ama öteki türlü de çok terliyo her türlü sıkıntı
H

Hatice K.

19 Temmuz 2025 16:53
Aynı şeyleri ben yaşıyorum ne yapacağız odamızda küçük vantilatörü bebek etkilenmeden nasıl kullanacağız
M

Merve N. K.

19 Temmuz 2025 23:14
Oda da hava sirkülasyonu oluşturmalısınız vantilatörü bebeğe gelmeyecek şekilde verin biz öyle kullanıyoruz doğduğundan beri
D

Damla E. Y.

21 Temmuz 2025 05:16
gece boyunca klima açıyorum ben mecburen o halde bile 26 derece oluyor 😣
Fatma U.

Fatma U.

Uzman Psikolog

22 Temmuz 2025 06:19
Oda nemi %67-70 arası ve sıcaklık 29-30 derece civarında olması, 4 aylık bebeğinizin gece yedi kere uyanmasının önemli bir nedeni olabilir. Psikolojik açıdan bebeğin kesintisiz ve kaliteli bir uyku çekebilmesi için uygun bir uyku ortamı hayati önem taşır. Yüksek sıcaklık ve nem, bebeğin huzursuz olmasına, sık terlemesine ve dolayısıyla sık uyanmasına yol açar. Rüzgar riskini göz önünde bulundurarak havalandırma sağlamak zor olsa da, ideal oda sıcaklığı genellikle 20-22 derece civarıdır. Nem dengesini sağlamak için nem alıcı cihazlar veya doğal yöntemler (bir kap su bulundurmak gibi) deneyebilirsiniz. Bebeğinizin rahat hissettiği bir ortam, onun daha derin ve uzun uyumasını sağlayarak sizin de dinlenmenize yardımcı olacaktır. Bu durumu çözmek, hem bebeğinizin hem de sizin yaşam kalitenizi artıracaktır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir