Uyurken Kollarıyla Kendini Uyandırıyor
164 görüntüleme
C
Cansu İ. B.
10 Temmuz 2025 19:21
Uyurken elleriyle birden irkiliyor korkuyor bazen uyanıyor bazen geri dalıyor kundak/yarım kundak önerir misiniz? Hava çok sıcak tam kundak yapamıyorum. 25 günlük bebek
B
Betül Ö. ..
10 Temmuz 2025 20:52
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben emzirme yastığında uyutuyorum onun kenarları olduğu için tam kavrıyor bedenini ve dönmeden sıçramadan uyuyor umarım bir zararı yoktur uygulamamın
C
Cansu İ. B.
10 Temmuz 2025 20:54
Bazen ben de yapıyorum da sürekli öyle yatırmıyorum. Çocuk doktorunuza bir sorun isterseniz bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Ş
Şüheda S.
10 Temmuz 2025 21:00
Tam kundak yerine sadece kollarını saracak şekilde yaparsanız hem bunalmaz hem de kendini uyandırmamış olur. Bu süreci ben böyle atlatmıştım. Eğer kundakta durmak istemiyorsa yatağına koyarken kundağı hazır edip uyurken kunadaklayabilirsiniz. Ben öyle yapıyordum.

Ayşegül A.
11 Temmuz 2025 11:13
Klima varsa içine ince bişeyler giydirip kundak yapabilirsiniz.benimki mayıs 16 da doğdu.1 ay sürmedi kundak yaptığım çnkü sevemedi ve çok küçük olmasına rağmen o kolları hep çıkardı.nasıl çıkarıyodu şaşırıyoduk 😂 ben de saldım yapmadım.2 aylık olucaz hftaya.hala o refleksleri var sıçrıyor.tam dalmış olursa uyanmıyor.gözü açılıyor ama o an hemen pış pış yapıyorm arkasına geri dalıyor.
E
Esma A.
11 Temmuz 2025 11:31
Ben kundak yapıyordum kolsuz zıbın giydirdim tek kundağıda ince yemeniyle yaptım tek kollarını
C
Cansu İ. B.
11 Temmuz 2025 11:34
Klima yok ve ev çok sıcak kundak yaparsam pişer çocuğum o yüzden bu reflekslerle yaşamayı öğreneceğiz sanırım
Y
Yasmina Y. Ö.
12 Temmuz 2025 06:56
Ben owli nin cooltimate kundak tulumu vardı torba tulum şeklinde. İncecik file gibi bir kumaşı vardı. Dönmeye başlayana kadar onu kullandım. Çok memnun kalmıştım. Bir inceleyin isterseniz