Uyurken Kafayı Gömme Burnunu Kapatma

111 görüntüleme
Y

Yasemin G.

2 Temmuz 2025 20:56
4 buçuk aylık bebeğim gece burnunu kapatacak şekilde yüzünü yatağa dönük uyumak istiyor. defalarca düzeltiyoruz tekrar aynı pozisyonu alıyor. çok korkuyorum nefessiz kalıp boğulacak diye günlerdir uyku uyuyamıyorum onu kontrol etmekten.
T

Tuce D.

2 Temmuz 2025 21:01
Benim bebegimde bu sekilde uyuyordu dondugunde kontrol ediyorum kafasini yan ceviriyor ben pozisyonu degistirmeden bu sekilde uyumasina izin veriyorum sirt ustunden yuz ustune yuz ustunden sirt ustune donuyorsa endise etmemelisin suan 9 aylik ve surekli yuz ustu uyuyor
Ö

Özge E.

5 Temmuz 2025 23:56
Aynı sorunu yaşıyorum benimde bebeğim 4 aylık sürekli yüzüstü uyumak istiyor biçare bulursanız buraya yazar mısın
Y

Yasemin G.

6 Temmuz 2025 09:22
çarşafı dürüm yapıp bacak ve kolların arasına alacak şekilde yan yatırıyorum. o biraz fayda etti. tabiki ara ara yine uyanıyor yüzünü gömmek istiyor ağlıyo o zaman kucağıma alıp sakinleştirip tekrar bırakıyorum başka çare bulamadım.
E

Elif S.

8 Temmuz 2025 22:16
benim bebeğim de öyleydi, 6 aylık olduk şimdi nadiren yapıyor. kendilerini memeye sokulmuş gibi güvende hissediyorlar sanıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir