Uyurken Kafa Terlemesi

71 görüntüleme
D

Dilruba C. ..

27 Aralık 2025 14:03
Yastığı ıslatacak kadar kafası terliyor her uykuda böyle bu durumu yaşayan var mı
(Kızım 4.5 aylık )
M

Merve G. B.

27 Aralık 2025 14:06
Ben yaşıyordum.ara ara hala yaşıyorum.muhtemelen fazla üstünü örtüyorsunuz sıcaklıyor
D

Dilruba C. ..

27 Aralık 2025 14:07
Evimiz merkezi ve sıcak üzerine ince birbattaniye atıyorum ama kafam karıştı internetten araştırınca D vitamini eksikliği diyor
N

Nermin B.

27 Aralık 2025 14:59
Benim kızımda aynı şekilde terliyor, daha ince bir uyku tulumu giydirdim ve kafasının terlemesi baya azaldı
Deniz T.

Deniz T.

27 Aralık 2025 15:01
Merhabalar, bebeginiz saglikla buyusun. Bebeginiz henuz 4.5 aylik ve yastik kullanimi olmamali omurilik gelisimi acisindan ve ani bebek sendromundan dolayi yastiksiz uyumali. Kullandiginiz yastik elyaf ise maalesef onlar cok terletiyor. Birde ev ortaminizda oda ısısını dengelemeniz gerekli
C

Cavidan G. U. ..

27 Aralık 2025 16:50
Yastık kullanmayın doktorlarında videolarını izleyin bu konuda bilgilenirsiniz. 1 yaşa kadar yastık kullanımı zararlı bebeklerde
B

Büşra Ö. ..

28 Aralık 2025 06:03
Bebekler fazla sıcaklığı kafasından ve ayaklarından atarmış. Fazla giydirmeyin. Sıcaklık hasta edebilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir