Uyurken Dönme 4 Aylık
200 görüntüleme
L
Lale
6 Haziran 2026 03:10
Her ayın ilk haftasında oğlumu yeni bişeyi çıkıyor ve beni şaşırtıyor. Şimdi tummy time yapar gibi gece dönüyor ve ağlıyor kollarını uzatıp uykuya geçse ağlamaz herhalde diye düşünüyorum bende müdahale ediyorum çünkü tummy time halinde kalıyor yani dirsekler önde. Uykuda yapıyor bide dön Allah dön. Ben hep oğlumu sırtğstü yatırdım hiç böyle yan yatırmadım kafasının yönünü çevirdşm hep. Ne yapmalıyım. Bugün birde parkyatağının yanında boşluk kalıyor dönerek oraya girdi bianda uyandım ordan nasıl aldım onu inanın bilmiyorum. Yatağının içi boş normalde uzunlamasına yatırıyodum. Şimdi yanlamasına yatırıcam yatakta, ki ara boşluğa giremesin. Tavsiyeleriniz neler bu oldukça beni tedirgin ediyo. Normal güzel bi gelişim göstergesi biliyorum ancak tedirgin oluyorum çok
E
Ebru
6 Haziran 2026 07:03
Şevval hanım korkmayın hiç benim kızım da öyleydi 4.5 aylıkken falan dönüp kalıyor ağlıyordu her gece bir gün baktık dönmüş ve uyumuş. Yüzüstü şekilde uyumayı öğreniyor şu an oğlunuz.
S
Sevde Ç.
6 Haziran 2026 08:59
Çok normal yüz üstü çok seviyor bebekler. Bizdede durumlar aynı. Hatta park yatak kızımı uyandırıyor. Kendi yatağımıza aldık canının istediği pozisyonu bulana kadar dönüyor. Ama yatağımıza çok alıştı bizi odamızdan etti😀
P
Pelin Ç.
6 Haziran 2026 09:14
Benim bebeğimde dönme grişmlerinde bulunuyor ama ben gece onunla uyuyorum kendi beşiğinde yatmayı sevmedi, hemen müdahale ediyorum. Beşiğin kenarlarına battaniye sıkıştırın benim kızımda beşiğin kenarına girmişti dönüp aklım çıkmıştı, o günden sonra zaten beşiğine koymamıştım
L
Lale
6 Haziran 2026 13:49
Benim bebeğimde dönme grişmlerinde bulunuyor ama ben gece onunla uyuyorum kendi beşiğinde yatmayı sevmedi, hemen müdahale ediyorum. Beşiğin kenarlarına battaniye sıkıştırın benim kızımda beşiğin kenarına girmişti dönüp aklım çıkmıştı, o günden sonra zaten beşiğine koymamıştım
Yükleniyor...