Uyurken Çorap Giydirme

142 görüntüleme
M

Melek G.

17 Şubat 2026 06:55
Bebeğim 5.5 aylık. Doktorlar çorapsız uyutun dediği için giydirmek istemiyorum. Sizlere bu konuda neler önerildi? Dün gece ilk kez çorapsız uyuttum. Ayakları biraz soğuk gibi. Yanlış mı yaptım diye tereddütteyim.
Afranur K.

Afranur K.

17 Şubat 2026 08:03
Evet duyusal gelişim için çok kıymetli çorap olmaması, bi de kendiniz çorapla uyuyor musunuz bilmiyorum ama ben bile çorapla uyusam gece bunalıyorum bebeğim de bunalır gibi geliyor bana.

Ama şöyle bir detay var üşürşem üstümü örtebilirim ama bebeğimin böyle bir yeteneği henüz gelişmediği içim çuval şeklinde uykuntulumj var, ayakları çıplak tek kat pijamamız var üstünde de çuval uyku tulumu hem ayağı açık hem de üşümüyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 09:16
Bebekleri çorapla yatırmıyoruz , ben kendi oğluma evin içinde hiç çorap giydirdiğimi hatırlamam ben kendim de giymem sevmem zaten bebekler ateşi dengelemesini ayaktan yaptığı için de çorap giydirmeyi hiç önermeyiz eviniz 22-23 dereceyse yeterlidir
Ö

Özrin T. A.

17 Şubat 2026 09:33
Evet bebeğim 4 aylık ben de doğduğu günden beri çorapla yatırmıyorum. Uyku tulumu tercih ediyorum ve üzerini de örtmüyorum. Çünkü tehlikeli bir boyuta gelebiliyor. Gün içinde de evin sıcaklığına göre çorap giydirmiyorum.
M

Melek G.

17 Şubat 2026 10:01

Afranur Keskin

Evet duyusal gelişim için çok kıymetli çorap olmaması, bi de kendiniz çorapla uyuyor musunuz bilmiyorum ama ben bile çorapla uyusam gece bunalıyorum bebeğim de bunalır gibi geliyor bana.

Ama şöyle bir detay var üşürşem üstümü örtebilirim ama bebeğimin böyle bir yeteneği henüz gelişmediği içim çuval şeklinde uykuntulumj var, ayakları çıplak tek kat pijamamız var üstünde de çuval uyku tulumu hem ayağı açık hem de üşümüyor

Bizim de ayakları açık uyku tulumumuz var bu sebeple giydiriyordum ben de. Ama artık giydirmeyeyim
M

Melike B.

18 Şubat 2026 18:11
Valla ben aşırı soğuklarda çorapla uyuttum yaa şuan çorapsız yatıyor ama

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir