Uyurken Ayaklarını Kaldırıp Sert Bir Şekilde Vuruyor

112 görüntüleme
G

Gözde A.

30 Haziran 2025 04:54
5 aylık bebeğim gece sabaha kadar kesintisiz uyurken denk mi geldi bilmiyorum ama ek gıdaya geçtikten sonra sürekli uyanır oldu ayaklarını sürekli kaldırıp vuruyor uyurken dönmeye çalışıyor ağlayarak uyanıyor ne oldu böyle anlamadım yaşayan var mı böyle birşey ayrıca doktor beyde görürse mesajımı bir fikir verebilirse sevinirim
L

Latife

30 Haziran 2025 10:03
Benim bebeğim de 5.5 aylık bir hafta önce dönmeyi öğrendi ve gece/gündüz uykuları tamamen bozuldu. Hala da dönme heyecanı geçmedi gece yarısı kalkıp dönüyor. sizinki de öğrenme aşamasında olabilir. Gündüz sürekli dönme alıştırmaları yaptırın bir an önce öğrensin 🥹
G

Gözde A.

30 Haziran 2025 12:34
Öğrendi aslında bir iki hafta oluyor bizimde öğreneli sıcaklarda etkiliyor olabilir belki birde yüzüstü yatmak istiyor sanırım bir kere yere yatırdım baktım yüzüstü dönmüş yatıyor ama beşikte alan dar dönemiyor sürekli ayaklarını vuruyor gündüzde uyku öncesi sürekli bir ağlama uykuya direnme tamamen değişti huyu suyu çocugun
L

Latife

30 Haziran 2025 13:15
Sıcaktan da olabilir ben de öyle düşünüyorum hem yeni bir beceri heyecanı hem de aşırı sıcaklar etkiliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir