🤧uyurken Ağlama😴

116 görüntüleme
Merve D.

Merve D.

5 Şubat 2026 01:00
Merhabalar 🌸

Kızım 5.5 aylık. Diş mi gaz mı artık çözemedim. Akşam olunca uyutuyorum sonra başlıyor ağlaması🥺🤯. Gözü kapalı şekilde ağlıyor. Ağlaması geçsin diye zorla uyandırıyorum🥲🥲🥲🥲🥲🥲

Acil yardım ve öneri anneler😇😇
B

Betül ..

5 Şubat 2026 01:07
Benimki de aynı ama ben uyandırmıyorum direkt meme veriyorum emerken sakinleşip tekrar uyuyor
Merve D.

Merve D.

5 Şubat 2026 01:08

Betül

Benimki de aynı ama ben uyandırmıyorum direkt meme veriyorum emerken sakinleşip tekrar uyuyor

Meme de veremiyorum ağlamaktan hiçbir şey yapmıyor😑
B

Betül ..

5 Şubat 2026 01:11

Merve D

Meme de veremiyorum ağlamaktan hiçbir şey yapmıyor😑

Emzik de denenebilir o da olmazsa mecbur uyandırıyorsun zaten benim de öyle birkaç yere uyandırdığım oldu. Bu durum bizde yeni yeni başladı 1 haftadır falan bebişim 6 ay 22 günlük. Dişe bağlıyorum çünkü tüm belirtileri de onu gösteriyor ama görünürde gelen diş de yok. Valla zamanla geçecek illaki sabredicez napalım
Merve D.

Merve D.

5 Şubat 2026 01:17

Betül

Emzik de denenebilir o da olmazsa mecbur uyandırıyorsun zaten benim de öyle birkaç yere uyandırdığım oldu. Bu durum bizde yeni yeni başladı 1 haftadır falan bebişim 6 ay 22 günlük. Dişe bağlıyorum çünkü tüm belirtileri de onu gösteriyor ama görünürde gelen diş de yok. Valla zamanla geçecek illaki sabredicez napalım

İnşallah geçer. Şu an yeni uyuttum saat 01:16. 00:00 dan beri ağlıyor yatırıyorum. İnşallah geçer🥲🥺
B

Betül ..

5 Şubat 2026 01:19

Merve D

İnşallah geçer. Şu an yeni uyuttum saat 01:16. 00:00 dan beri ağlıyor yatırıyorum. İnşallah geçer🥲🥺

Ben de geçen gün ağlıyordum ne oldu bu çocuğa diye 😅 benimki de 12de uyudu 20 dk sonra ağladı yatırdım yine ağladı yine yatırdım şimdilik ses seda yok bakalım bekliyorum. Geçici bir süreç belli ki o yüzden kafanıza takmayın uykusuzluk zor ama ona da bir çare yok işte desteğiniz varsa gündüz birileri baksın siz uyuyun dinlenin inşaAllah tez vakitte de geçer ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir