Uyumuyorrr

263 görüntüleme
Ö

Özlem A.

28 Kasım 2025 03:52
Benegim 1 yaşındave geceleri o kadar çok yoruyor ki her saat başı uyanıyor sürekli bi o tarafa bi bu tarafa dönüyor ayağımdasallamak zorunda kalıyorumbeni çok yoruyor artık dayanılmaz dercede neden böyle oluyor uykuya dalamıyor bazen tuhaf sesler çıkarıyor
T

Tunahan ..

28 Kasım 2025 04:10
6.5 aylık oğlumda aynı durum var maalesef. Gündüz hiçbişeyi olmayan çocuk gece birden hareketleniyor.Sizi çok iyi anlayabiliyorum
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

28 Kasım 2025 04:17
2,5lyaşındaki oğlumda o yaş civarlarında benzer şeyler yapardı cidden artık bebeklik bitti şimdi bu mu başladı derdim.odasina bırakırdım daha gözüm dalmadan yanıma gelirdi emmek istedi bian hic bitmeyecek diye düşünürdüm ama 2 yaşına doğru sakinledi uykusu gelince uykum geldi demeye ve kendi kendine uyumaya başladı.suan 5 aylikta kardesimiz var abilik onu yordu galiba evde sürekli ağlayan bir bebekten sonra gidip kendi uyuyor top patlasa uyanmaz
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

28 Kasım 2025 04:19
Eczanede satılan uyku damlasi var bitkisel ondan destek alabilirsiniz bende zaman zaman işe yaradı süreci rahat atlattim
E

Emine G. ..

28 Kasım 2025 04:44
Diş ağrısı olabilir, uyumadan önce beslenme alışkanlığı varsa reflü yapıyor olabilir,ortam sıcaklığı ona fazla geliyor olabilir , yediği besinler gaz yapıyor olabilir , bunları deneyerek sebebi bulmaya çalışın .ama bence diş sancısı ağır basıyordur . karanfi yağı yapıp iki saate bir dişlerine sürebilirsiniz.birde uyuturken ortam serinliğni.( Sonucunu merakla bekliyorum)
E

Elif U. Y.

28 Kasım 2025 04:58
Benimde bebeğim 1 yaşında aynı durum bizde de mevcut bazen geceleri pışpış sesi ya da beyaz gürültü açıyorum anca öyle dalabiliyor bir de gündüz 30. Dk de uyanıyor sizde de öyle mi acaba
Ö

Özlem A.

28 Kasım 2025 05:34
Evet aynen öyle

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir