Uyumuyorrr

302 görüntüleme
Ö

Özlem A.

28 Kasım 2025 06:52
Benegim 1 yaşındave geceleri o kadar çok yoruyor ki her saat başı uyanıyor sürekli bi o tarafa bi bu tarafa dönüyor ayağımdasallamak zorunda kalıyorumbeni çok yoruyor artık dayanılmaz dercede neden böyle oluyor uykuya dalamıyor bazen tuhaf sesler çıkarıyor
T

Tunahan ..

28 Kasım 2025 07:10
6.5 aylık oğlumda aynı durum var maalesef. Gündüz hiçbişeyi olmayan çocuk gece birden hareketleniyor.Sizi çok iyi anlayabiliyorum
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

28 Kasım 2025 07:17
2,5lyaşındaki oğlumda o yaş civarlarında benzer şeyler yapardı cidden artık bebeklik bitti şimdi bu mu başladı derdim.odasina bırakırdım daha gözüm dalmadan yanıma gelirdi emmek istedi bian hic bitmeyecek diye düşünürdüm ama 2 yaşına doğru sakinledi uykusu gelince uykum geldi demeye ve kendi kendine uyumaya başladı.suan 5 aylikta kardesimiz var abilik onu yordu galiba evde sürekli ağlayan bir bebekten sonra gidip kendi uyuyor top patlasa uyanmaz
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

28 Kasım 2025 07:19
Eczanede satılan uyku damlasi var bitkisel ondan destek alabilirsiniz bende zaman zaman işe yaradı süreci rahat atlattim
E

Emine G. ..

28 Kasım 2025 07:44
Diş ağrısı olabilir, uyumadan önce beslenme alışkanlığı varsa reflü yapıyor olabilir,ortam sıcaklığı ona fazla geliyor olabilir , yediği besinler gaz yapıyor olabilir , bunları deneyerek sebebi bulmaya çalışın .ama bence diş sancısı ağır basıyordur . karanfi yağı yapıp iki saate bir dişlerine sürebilirsiniz.birde uyuturken ortam serinliğni.( Sonucunu merakla bekliyorum)
E

Elif U. Y.

28 Kasım 2025 07:58
Benimde bebeğim 1 yaşında aynı durum bizde de mevcut bazen geceleri pışpış sesi ya da beyaz gürültü açıyorum anca öyle dalabiliyor bir de gündüz 30. Dk de uyanıyor sizde de öyle mi acaba
Ö

Özlem A.

28 Kasım 2025 08:34
Evet aynen öyle
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir