Uyumuyor Şaşırdım Kaldım 😕
123 görüntüleme
A
Ayşe H. B.
13 Nisan 2026 19:57
Sevgili anneler. Kızım 9 haftalık. Gün içinde çok az uyuyor. Emziriyorum çok güzel uyuyor sonra gek yapsın diye omzuma alıyorum açıyor o güzel gözlerini daha yok. Gazını çıkarmadan uyusa da çok kısa zaman uyuyup uyanıyor. Saat 18-19 da uyanıksa bir daha gece 00 de uyuyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Bu aralar memede 30-40 dakika duruyor. Süt yok desem öyle de değil bezleri gayet güzel dolu dolu. Atak haftaları mı dicem o da değil sanırım. Ne yapacağımı şaşırdım.

Elif T.
13 Nisan 2026 20:00
Benim bebeğim de öyleydi gazını çıkarmak için vurmamaya başladım dik tutarak oturduğum yerde ileri geri gidip geliyordum kendi çıkarıyordu bir deneyin isterseniz
A
Ayşe H. B.
13 Nisan 2026 20:04
Benim bebeğim de öyleydi gazını çıkarmak için vurmamaya başladım dik tutarak oturduğum yerde ileri geri gidip geliyordum kendi çıkarıyordu bir deneyin isterseniz
A
Ayşe H. B.
13 Nisan 2026 20:04
E
Emine S.
13 Nisan 2026 20:31
Benim de oyle ve bi cozum yok

Melek M.
13 Nisan 2026 20:38
O haftalarda benim bebeğim de öyleydi. Gaz sancısı oluyor genelde
G
Gizem Ç.
13 Nisan 2026 21:00
O haftalar da öyle oluyor nasıl uyumadan durabiliyor diye şaşardım ama geçiyor merak etmeyin hatta bi arada çok uyudu dönem olcak bu seferde fazla uyuyor bişey mi oldu diey korkuyor insan ama hepsi geçiyor 6. Aydayıs bizde düzen var gibi ama yok gibide ama o zamanlara göre çok daha iyi oluyor çok şükür
A
Ayşe H. B.
13 Nisan 2026 21:03
O haftalar da öyle oluyor nasıl uyumadan durabiliyor diye şaşardım ama geçiyor merak etmeyin hatta bi arada çok uyudu dönem olcak bu seferde fazla uyuyor bişey mi oldu diey korkuyor insan ama hepsi geçiyor 6. Aydayıs bizde düzen var gibi ama yok gibide ama o zamanlara göre çok daha iyi oluyor çok şükür
G
Gizem Ç.
13 Nisan 2026 21:15
İnsan üzülüyor sanki sadece o öyleymiş gibi hissediyorum ve kendime dönüp bakıyorum ki eksik bir şeyler mi yapıyorum çok üzülüyorum.
A
Ayşe H. B.
13 Nisan 2026 21:39
Annelik maalesef hep bi korkuyla yaşamakmş insan hep kendini sorguluyor bişey mi aksik hata mı yaptım diye bizimkide dönmüyor tam olarak sende hep bunu düşünüp dert ediyorum acaba ben mi eksik bişeylen yapıyorm gerektiği kadar ilgilenmiyor muyum diye ama bu hep böyle devam edecek sonra yürümesi konuşması okuması hep böyle bi korkuyla sürecek maalesef