Uyumuyor Bı Çare Lütfen
105 görüntüleme
Ö
Özge B. ..
11 Temmuz 2025 07:39
4 ay 20 günlük kızım var şu iki güne kadar gece 8.30-9.00 gibi uyur uykuda beslenir devam ederdi ama şimdi gündüz gece uykusu kısaldı gece azcik uyuyup uyanıyor bir daha bire ikiye kadar uyumuyor bu gece 2 de yattı 6 da kalktı bı akıl verin lütfen neden böyle oldu
A
Aysun Ş.
11 Temmuz 2025 07:45
4. Ay bebekler uyku gerilemesi yaşayabiliyorlar. Algılar açılıyor dış dünyayı keşfediyorlar yeni şeyler öğreniyorlar. Ama geçici bir durum 5 ay 20 günlüğüz biz de kısa bir süreliğine yaşadık ve geçti. Siz yine de rutinlerinize devam etmeye çalışın derim.
M
Melek A.
11 Temmuz 2025 07:56
Gündüz uyku saatlerini düzenlemenizi öneririm çok uyursa gece uyumaz gerekiyorsa uyandırın gündüz uykusundan
Ö
Özge B. ..
11 Temmuz 2025 07:58
Gündüz de çok uyumuyor ne yazikki sürekli ağlayarak uyanıyor anlayamıyorum ne olduğunu
N
Neslihan K. D.
11 Temmuz 2025 07:59
Bizde son 1 haftadır aynı durumdayız. Geçici bir süreç ancak ne zaman son bulur bilemiyorum. Doktorumuz bu aylarda ayrılık kaygısının başladığını bu sebeple sık sık ağlayarak uyanmaların olabileceğini söylemişti. Gece uyandığında bizi kontrol ediyor diye düşünüyorum. Yanlız ve desteksiz uyandığı için korkuyorlar. Çok zor bir süreç ama onların en çok bize ihtiyacı var şu an. O yüzden sadece sabırla bebelerimize sarılacağız 😊. Uykusuz gecelere bir süre daha devam heralde
Ö
Özge B. ..
11 Temmuz 2025 08:17
Ah sanırım kendi uykusuzlugumuz neysede onun ağlayarak uyanması bişey oldu saniyorum bir yeri ağrıyor sanıyorum dün akşam şaşırdım ağrı kesici verdim ama ona rağmen uyumadı