Uyumuyor

187 görüntüleme
Sibel

Sibel

Premium Üye
30 Ağustos 2026 18:31
4.5 aylık bebek gündüzleri 40 dk uyuyor. Gece ise saat başı ya da 40 dakikada bir uyanıyor. Ne yapabilirim? Sallanmadan uykuya dalmıyor yatağına koyunca hemen uyanıyor
P

Pınar G.

30 Ağustos 2026 20:02
Bu aydaki bebeklerin çoğu bu şekilde maalesef 6. Aydan sonra uyku süreleri artıyor uyku döngülerini tamamlıyorlar benim kızımda öyleydi.
Sibel

Sibel

Premium Üye
30 Ağustos 2026 20:09
Pınar Güzeler
Bu aydaki bebeklerin çoğu bu şekilde maalesef 6. Aydan sonra uyku süreleri artıyor uyku döngülerini tamamlıyorlar benim kızımda öyleydi.
Uyku eğitimi aldınız mı? Kendiliğinden düzeliyor mu
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
30 Ağustos 2026 20:10
4,5 aylık bebeğin uykusu gündüzleri 40 dakika uyumak, gece ise sık sık uyanmak gibi bir sorun oluşturabilir. Bebeğinizi uyutmak için bazı öneriler:

1. Uykulu ortam oluşturun: Bebeğinizin uyuduğu odanın karanlık, sessiz ve serin olduğundan emin olun.
2. Uykuya dalma rutinleri geliştirin: Her uyku vakti için aynı rutinleri uygulayarak bebeğinizi uykuya hazırlayın.
3. Bebeğinizi aşırı uykulu bırakmayın: Bebeğinizin uykusu 40 dakikayla sınırlı kalsın, uykudan uyanık kaldığı zaman oyunlar oynayarak veya aktiviteler yaparak geçirebilirsiniz.
4. Sallanmadan uyutma alışkanlığı kazandırın: Bebeğinizi sallayarak uyutuyorsanız, yavaş yavaş bu alışkanlığı azaltmaya çalışın.
5. Bebeğinizin uykusunu düzenleyin: Bebeğinizin uykusunu düzenlemek için bir uyku çizelgesi oluşturun.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
P

Pınar G.

30 Ağustos 2026 20:12
Kendiliğinden düzeldi uyku eğitimi almadık.
R

Rabia Ç.

30 Ağustos 2026 21:41
Gündüz 40 dk da uyanınca tekrar uyutmaya çalışın. Tam dinlenemeden kalkıyor. gece de aynı döngüyü devam ettiriyor anlaşılan.

Uyutma yöntemine bişey diyemem ben de sadece memede uyutmaya alıştırdım çok zor oldu. 4-5 aya kadar neye alıştıysa öyle gidiyor sonra değiştirmesi çok daha zor o yüzden nasıl uyutmak isterseniz ısrarcı olun.
Sevda .

Sevda ..

30 Ağustos 2026 22:31
Benim 6. Aydan sonra uyku problemim oldu diş çıkarma sürecinde diye söyledi herkes 8,5 aylık olduk hala öyle gündüz yanında yatarsam 1 saati geçiyor yoksa 5 dk uyuyup uyandığını biliyorum önceden daha iyiyse şuan diş çıkarma sürecine girmiş olabilirsiniz ama sıcaktanda uyumuyor olabilir seçenek çok Allah yardımcımız olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir