Uyumuyor

176 görüntüleme
Z

Zehra B.

1 Temmuz 2026 22:18
1 aylık bebeğim doğduğundan beri uyumayı sevmiyor. Karnı tok sırtı pek derler ya, aynı öyle ama uyku yok. Sürekli kucakta olmak istiyor. Çok yoruldum. İlk bebeğim hiç böyle değildi. Bu kadar küçük bebeğin saatlerle uyanık kalması normalmi? Nasıl uyuyacak bu bebe
H

Hanife K.

1 Temmuz 2026 22:37
Kucagınızdan kolunuza alın ve biraz yürüyün gözleri kapanınca yatırıyorum 3 aylık bebegım cozumu bende bu sekılde buldum uyumuyor du çünkü
Esma

Esma

Premium Üye
1 Temmuz 2026 22:50
benim bebeğimde öyle idi gazı vardır. gazını çıkarsa da tam rahatlayamıyor olabilir. Allah yardımcınız olsun. gaz reflü gibi problemler bebişleri uyutmuyor maalesef. bazen sıcaktan yada soğuktan da uyuyamayabiliyorlar… artık deneme yanılma en uygun koşulu bulmak lazım…. her bebeğin huyu suyu mizacı farklı. Allah sağlıkla afiyetle büyütmeyi nasip etsin
F

Fatma Ö.

1 Temmuz 2026 22:53
Bebeklerin doğumdan sonra dünyaya adapte olması zaman alır.Hala kendini sizin bir parçanız olarak görüyor. Sizin kokunuzla sakinleşiyor malesef bu bir süre daha devam [edecek.Benim](edecek.Benim) bebeğim 3 bucuk ayına kadar bu şekildeydi. .15 dakika kolumda uykuya dalıyor, yerine bıraktığımda gözlerini [açıyordu.Zor](açıyordu.Zor) bir dönemdi şükür 4. ayından sonra hem gece hemde gündüz uykuları normale döndü .
B

Beyza D.

2 Temmuz 2026 09:24
Allah yavrunuzu bağışlasın 😍

Bugün minik kızım 3 aylık oldu aynııııı anlattığınız gibiydi, gibiyiz. Sürekli ağlama krizleri yaşıyoruz ilk doğduğunda hiç susmadan akşama kadar ağlıyordu.

Doktor karın kontrolünde rahatsız edecek gazı yok demişti maşaAllah ağızdan ve popodan sürekli çıkarıyordu. Demekki kalan gaz rahatsız ediyordu bilemiyorum.

Sürekli kucağımda durmak istiyordu, annemde, babamda, eşimde durmayıp ağlayıp benim göğsümde sakinleşip uyuyordu.

İkinci evladım ilk kızım böyle değildi çok şaşkındım ve zorlandım ama hiç kucağımdan indirmedim, emzirmeyi çok sık yaptım istiyordu çünkü hiç alarm kurmadım o gece sürekli uyanıyordu çünkü bazen saat başı bazen 2 saate bir sonra uykuları 3 saate çıktı sonra 4-5 saate çıktı. Hiçbir şey yapmadım inanın ki yeri geldi Parolla ayakta durdum, yeri geldim eşim ayağında salladı birkaç saat uyudum öyle ayakta durdum ve duruyorum.

Kusura bakmayın çok uzun yazdım, sürecimiz aynı ama zamanla rutine oturuyor biraz olsun düzeliyor ve alışıyorsunuz ❤️

Hiçbir şey ilk günki gibi kalmıyor.

Bu arada etraf size hep AÇ Mİ, GAZI Mİ VAR, UYKUSU MU GELDİ ağlıyor diyecek gerekirse cevap vermeyin çünkü benim çok sinirlerimi yıpratan sorulardı.

Her şey geçecek varsın kucağınızda kalsın buna çok ihtiyaçları var gerçekten bu kızımda yakınen şahit oluyorum ❤️❤️❤️
Z

Zehra B.

2 Temmuz 2026 20:18
Teşekkürler güzel anneler, destekleriniz çok değerli. Şimdilik idare ediyorum, ediyoruz. İlk kızımds hiç zorlanmadım, ikinci kızım baya zorladı bizi. Bir birimize alışmaya çalışıyoruz凉
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir