Uyumuyor!!

265 görüntüleme
S

Sinya Ç.

22 Haziran 2026 23:21
3 ay 4 günlük bir bebek gündüz uykuya aşırı direniyor ve bazen gecede öyle, gazı yok. Gözleri kıpkırmızı ve sürekli esniyor ama uykuya dalmakta güçlük çekiyor ya da kendini uyandırıyor. Geçici bir süreç mi ? Ne yapılmalı?
L

Leman Ü.

23 Haziran 2026 00:03
Dört aylık çocuklarda genellikle görülen bir durum , telaş etmeyin geçici bir durum . Siz bol bol emzirmeye çalışın uykusu zamanla düzelecek inşAllah ve tabi sizde dinlenin her fırsatta 😊
Sema G.

Sema G.

23 Haziran 2026 01:17
Geçici bi durum benm oğlumda öyleydi doktorumuz hergün yürüyüşe cıkarın dedi ve cıkardm düzeldi sizde deneyin isterseniz.
S

Simgenur Y.

23 Haziran 2026 01:55
Benim oğlumda öyleydi bi anda huy değiştirdi sanki geçici durum sabır ve onu sakinleştirmek için yöntemler arayın sadece
Birce

Birce

23 Haziran 2026 02:36
Benim kızım 6 aylık olucak 1 haftadır çok kötü Allahım gündüz direniyor. Gece direniyor. Memede susuyor sadece pışpışlayınca ağlıyor. Ama memede de uyumuyor boş boş emiyor sürekli bıraksam saatlerce emicek. Bu durum neden ve ne zaman biterr.
İ

İnanç B.

23 Haziran 2026 07:22
Ben bu süreçte hamak kullandım gündüz başka türlü uykuya geçmiyor maalesef arada geceleri de kullanıyoruz
S

Sinya Ç.

23 Haziran 2026 17:20
Ellerini ayaklarını çırpıyor poposunu kaldırıyor sanki hiç uykusu yokmuş gibi ama gözleri kıpkırmızı artık saatler geçiyor uyutmaya çalışmam üzerinden bir anda dalıyor o da çok çok zor bir şekilde. Yani geçer değil mi? Çok çok zor çünkü
G

Gülşen Ç.

26 Haziran 2026 18:21
Maalesef bende bu sorunu doğduğundan beri yaşıyorum. Asla uykuya kolay geçmiyo illaki ağlama krizleri yaşanıyo ne yaparsam yapayım. Çözümü var mıdır bilmiyorum ne yapmak lazım😞
S

Sinya Ç.

27 Haziran 2026 17:13
Ben henüz çözüm bulamadım uykusu geldiğinde uyumuyor tamamen ağlama kriziyle artık son raddede uyuyor öncesinde öyle değildi ama bizim 2 haftadır böyle nerdeyse
G

Gülşen Ç.

29 Haziran 2026 17:02
Sinya Çam
Ben henüz çözüm bulamadım uykusu geldiğinde uyumuyor tamamen ağlama kriziyle artık son raddede uyuyor öncesinde öyle değildi ama bizim 2 haftadır böyle nerdeyse
Bugün kucağıma yastık aldım onuda yastığa boydan uzunlamasına yüzüstü yatırdım poposuna pışpış vurdum arada çok hafif salladım durdum ve daha az ağlayarak uyudu. Deneyin sizde diyeceğim ama Yüzüstü yatırmak riskli o yüzden tavsiye edemem 🥲 asla başka şekilde uyumadı nefesi kesilecek şekilde ağladı. Yeterki katılmadan uyusun diye çözüm arayıp duruyorum🤦🏼♀️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir