Uyumuyor
70 görüntüleme
T
Tuğba ..
5 Mart 2026 07:18
Bebeğim bugün tsm bir aylık oldu ve son dört gündür gündüzleri 7 saate varan hatta bazen aşan uykusuzluklar yaşıyor. Her yolu deniyorum, Kucakta gezdirme, loş ortam beyaz gürültü kahverengi gürültü pispis sesi gazi alınmış altı temiz karnı tok, memede uyutmaya çalışıyorum o da yok. Anne kucağında sallama sling her yolu denedim. Olmuyor, pes edip kendi daliyoren son.
M
Merve
5 Mart 2026 07:40
Kucaginizda uyuyor mu
T
Tuğba ..
5 Mart 2026 08:36
Kucaginizda uyuyor mu
M
Merve
5 Mart 2026 08:48
Bebek ara ara ayrılık kaygısı yasiyorlar sizinki de kaygılı bir bebek olabilir bebek reflusu olabilir dik pozisyonda rahat ettiği için kucağınızda daha rahat uyuyordur yataginin bas kısmını yükseltmeyi deneyin ve en önemlisi 9 aydır senin içinde olan bir varlık senden ayrı nasil rahat edebilir sabırlı olun 3 ay anne ve bebek için sıkıntılı bir süreç bu süreci ne kadar sakın atlatabilirsen sendeki stresde bebeğine okadar az geçer ikinizde sakinlesirsiniz inanıyorsan ilmi olarak da destekleyebilirsin vecealna nevmeküm subata 11 defa okuyabilirsin kef süresini dinletebilirsin burada gece uykusuna geçmişiniz aşırı geç uyku uykunun mayasidir bence 8 gibi geçin odanıza bir tekrar oluşturun ve bebegi hep aynı tekrarda uyutun bi kucak bi meme bi sallama sizi anlıyorum çaresizlikten butun tuşlara basıyorsunuz ama bu sizi dahada çıkmaza sokar hep aynı şekilde uyutmanizi öneririm