Uyumuyor

145 görüntüleme
R

Rumeysa Ş.

20 Şubat 2026 16:45
5 aylık oldu bebeğim. Gündüz uykuları bitti resmen uyuyor 10 dk sonra uyanıyor uykusu geldiği halde çok direniyor 12-1 den önce gece uykusuna geçemiyoruz. Sancısı yok kabız değil ama çözüm bulamadık var mı tavsiyeniz acaba
Ceren K. .

Ceren K. ..

20 Şubat 2026 16:47
6.ayı doldurduk gündüz uykusu bizdede bitti şekerlemeye döndü ama gece uykusu geçişi aylardır aynı banyo beslenme uyku şeklinde ilerliyorum yoksa uyumuyor akşamları gündüz uykusu içinde doktorumuz normal olduğunu söyledi çevreyi keşfediyor merak duygusu gelişiyor bu sebeple uyumak istemeyebilir dedi gelişiminde bir sıkıntı yoksa sıkıntı yok bence 🙏🏻
R

Rumeysa Ş.

20 Şubat 2026 16:51
Akşamları da rutin oluşturmayı denedim ama başaramadım maalesef her gün farklı biri gibi sanki bir gün emerek uyuyor bir gün babasının kucağında. Gece çok geç yattığı için üzülüyorum sadece ama gelişimi normal çok şükür
Ceren K. .

Ceren K. ..

20 Şubat 2026 16:56

Rumeysa Şimşek

Akşamları da rutin oluşturmayı denedim ama başaramadım maalesef her gün farklı biri gibi sanki bir gün emerek uyuyor bir gün babasının kucağında. Gece çok geç yattığı için üzülüyorum sadece ama gelişimi normal çok şükür

Beyaz gürültü denediniz mi
R

Rumeysa Ş.

20 Şubat 2026 17:29
Denedim işe yaramadı :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir