Uyumuyor😑🤧

142 görüntüleme
Merve D.

Merve D.

12 Şubat 2026 13:20
Merhabalar anneler;

Bebeğim 5:30 aylık gündüzleri asla uyutamıyorum sadece memede uyuyor o da 15 20 dakika. Gün boyu da huzursuz oluyor çok yoruluyorum. Emzik almıyor🥹🥹 bu aylar normal mi atak haftası mı yoksa hata bende mi😓😓😓😓
S

Seval Y.

12 Şubat 2026 13:25
Aynı durumdayız, benim bebegimde emzik almiyor. 5 ay 11 gunluk sadece memede uyuyor o da ayakta sallayarak. Çözüm bulamadım henüz ama hafta sonu eşim evdeyken artik memede uyutmayi bıraktırma istiyorum. Bende direnicem bakalim
Merve D.

Merve D.

12 Şubat 2026 13:33

Seval Yelken

Aynı durumdayız, benim bebegimde emzik almiyor. 5 ay 11 gunluk sadece memede uyuyor o da ayakta sallayarak. Çözüm bulamadım henüz ama hafta sonu eşim evdeyken artik memede uyutmayi bıraktırma istiyorum. Bende direnicem bakalim

Az önce denemek istedim sadece kucağımda ağladı. Baş edemedim. Meme de biryere kdr
M

Mine G.

12 Şubat 2026 13:37
Diş çıkardığı için emmek rahatlatıyor olabilir. O dönemlerde benimki de uyusa bile yatağa koyunca ağlıyordu sadece kucağımda tutup kafasını omzuma koyduğumda bedeni dik dururken uyuyabiliyodu. Diş çıkınca geçti
Merve D.

Merve D.

12 Şubat 2026 13:41

Mine Güney

Diş çıkardığı için emmek rahatlatıyor olabilir. O dönemlerde benimki de uyusa bile yatağa koyunca ağlıyordu sadece kucağımda tutup kafasını omzuma koyduğumda bedeni dik dururken uyuyabiliyodu. Diş çıkınca geçti

Dediğiniz olabilir bundan iki gün önce omzumu kemiriyordu. İnşallah geçer bakalım teşekkürler🌸
Betül E.

Betül E.

12 Şubat 2026 14:38
Merhabalar beşinci ay ata diye saçma sapan bir şey var benim hayatımdan bir aya mal oldu diyebilirim sabır ve kolaylıklar diliyorum
Merve D.

Merve D.

12 Şubat 2026 14:39

Betül Erdoğan

Merhabalar beşinci ay ata diye saçma sapan bir şey var benim hayatımdan bir aya mal oldu diyebilirim sabır ve kolaylıklar diliyorum

Öyle mi🥺🥺 4. Ay en kötüsü demişlerdi. Bu ay bi tık daha beter😩

Yanıtınız için teşekkür ederim 😇😇
Betül E.

Betül E.

12 Şubat 2026 14:43
Bence en kötüsü beşinci ay benim oğlum hep çok huysuz bir bebekti ve ben her seferinde arkadaşları çocuk atağa girse de ben anlayamam demiştim onlar da beşinci ay öyle bir şey değil girdiğinde anlarsın demişlerdi haklılarmış gerçekten anlamıştım😂
Betül E.

Betül E.

12 Şubat 2026 14:44

Merve D

Öyle mi🥺🥺 4. Ay en kötüsü demişlerdi. Bu ay bi tık daha beter😩

Yanıtınız için teşekkür ederim 😇😇

Bu arada WhatsApp grubumuz var gelmek istersen 0 552 899 80 49
Merve D.

Merve D.

12 Şubat 2026 14:44

Betül Erdoğan

Bu arada WhatsApp grubumuz var gelmek istersen 0 552 899 80 49

Olur 😃😃
Betül E.

Betül E.

12 Şubat 2026 14:48

Merve D

Olur 😃😃

Bana WhatsApp’tan yazarsanız ben sizi eklerim Merve hanım
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ..

12 Şubat 2026 15:03
Lütfen numara bilgisi paylaşmayalım
Merve D.

Merve D.

12 Şubat 2026 15:04

Ecem Asuman Demir ✅

Merhabalar🌸Neden Ecem hanım. Bir sorun mu olur
Betül E.

Betül E.

12 Şubat 2026 15:43

Ecem Asuman Demir ✅

Numara benim kendi kişisel numaram Ecem hanım paylaşmak benim inisiyatifmde diğer arkadaşlara gelince isteyen yazıyor zaten hiç kimseden ismi ve numarası dışında hiçbir bilgi edinmiş değilim ne bir şey satıyorum ne bir şey pazarlıyorum ne de herhangi bir bilgi soruyorum sadece bir araya gelip konuşmaya çalışıyoruz o kadar dahil olmak zorunda değilsiniz 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir