Uyumuyor😑

117 görüntüleme
M

Merve D.

14 Ocak 2026 18:54
4.5 aylık bebeğim.uykuya daldıktan sonra çığlık kıyamet oluyır bizim için. Neyivar anlamadım. Ağrı kesici verdim oda işe yaramadı. Uykulu iken ağlamaya başlıyor gözü kapalı.
Bir çare olmalı😥😥
B

Buse Ö.

14 Ocak 2026 19:01
Gaz sancısı olabilirmi , benimde bebeğimde bu tarz olmasada uykudan uyandiriyor gaz sancısı , yada temas etmek istiyorda olabilir @Merve D
M

Merve D.

14 Ocak 2026 19:02
@Buse Öztürk her beslenme sonrası gazını çıkarıyorum aslınsa. Ama belki de olabilir. 4.5 aylık oldugu içim gaz sancısı daha az olır diye düşünmüştüm
B

Büşra T.

14 Ocak 2026 19:12
Atak donemı de olabılır uykular sıkıntıya gırıyor
M

Merve D.

14 Ocak 2026 19:13
@Büşra Türker acana geçer mi diye gün saymaya başladım. Uyurken nasıl bu kdr ağlanır anlamıyorum
B

Büşra T.

14 Ocak 2026 19:16
Uyku gerilemesi oluyor maalesef 4 aydan sonra bebeklerın ayarları bozuluyor eski düzen kalmıyor bıraz rahatlama olur ama 6 aydan sonra gerı bozulur
E

Esma B.

14 Ocak 2026 19:22
Benim bebeğiminde 4 aylıkken uyku düzeni bozuldu şuan 6 aylık yine aynı hele geceleri yirmi kez uyanıyor meme emerken tekrar uyuya kalıyor yayağına koyunca yine aynı
M

Merve D.

14 Ocak 2026 19:34
@Esma Balcı okula gidene kdr devam o znm 🥹😑
S

Suna Y.

14 Ocak 2026 19:36
Benim bebeğimde 4,5 aylık uyku düzenimiz bozuldu çığlıklar ağlamalar başladı 2 haftadır. Çok normal diye düşünüyorum artık büyüyor. Ninni söyleyerek kucağa alarak emzirerek sakinleştiriyorum. Çoğu zaman kucakta uyuyor beşikte uyanıyor. Etrafımdakiler de buna benzer süreçler geçirdi. Sabırlı olmamız lazım hepsi geçecek. Ek olarak doktorum diş granürü yazdı onu kullanıyorum damak kaşınıyordur diye. Gün içinde damak masajı diş kasıyıcı vs yapıyorum kasınma ihtimaline karsı. Öneri sadece.
M

Merve D.

14 Ocak 2026 19:38
@Suna Yıldız teşekkür ediyorum. Bebeğim tek değilmiş. Böyle olunva kendimi yetersiz hissettim. Şimdi daha iyi anladım tek değilim. Teşekkürler anneler
Aybike A. .

Aybike A. ..

14 Ocak 2026 19:43
Benim oğlumun diş sancılar 4 buçuk aylık olduğunda başlamıştı aynı böyle ağlayarak uyanıyordu 7. Ayda çıkardı ilk dişini
M

Merve D.

14 Ocak 2026 19:44
@Aybike Azak doktor bişi önermedi diş için. Daha birşey görünmüyor demişti. Bemde ilaö kullanmadım. Ne kullanıyorsunuz
S

Suna Y.

14 Ocak 2026 20:26
Görünmesine gerek yok kasınmaya başlamıstır sen rahatlatmak için karanfil zeytinyağı kürü diş kasıyıcılar ya da damak kaşıyıcı şeyler kullan gün içerisinde. Birde granür satılıyor malum sitede. O da çok iyi geliyor.Marka söyleniyor mu bilmiyorum ama en başlarda zaten.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir